Володимир Зеленський: «У мене робочі відносини з Валерієм Залужним»

Володимир Зеленський: «У мене робочі відносини з Валерієм Залужним»

19 Грудня 2023
3042
19 Грудня 2023
20:06

Володимир Зеленський: «У мене робочі відносини з Валерієм Залужним»

3042
Чіткої відповіді на питання, чи планує президент змінити головнокомандувача ЗСУ, не прозвучало.
Володимир Зеленський: «У мене робочі відносини з Валерієм Залужним»
Володимир Зеленський: «У мене робочі відносини з Валерієм Залужним»

Президент Володимир Зеленський під час пресконференції відповів на запитання, чи є між ним та головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним конфлікт і чи збирається глава держави звільнити Залужного найближчим часом.

«Для чого комусь допомагати і розвивати цю тематику? Робочі у мене відносини із Залужним. Він має відповідати за результати на полі бою як головком ЗСУ. Разом із Генштабом ЗСУ. Є багато там питань. Є також командувач “Таврії” (Оперативно-стратегічне угруповання військ “Таврія” і його командувач генерал Олександр Тарнавський. — “ДМ”), який оперативним командуванням займався. Контрнаступ — це складне питання, складна історія», — прокоментував глава держави.

Він наголосив, що бути головкомом ЗСУ, як і бути президентом — «це велика честь».

«Це не тільки у ньому питання. Це питання у наших словах, у нашій риториці, діях. Нам потрібні міцні кроки і результати. Я не розвиваю будь-які складнощі в особистостях. Держава Україна — це не про особисте. Результат — кожен день. І відповідальність за цей результат», — сказав Зеленський.

На уточнювальне питання, чи збирається президент змінювати головнокомандувача ЗСУ, він відповів: «Планую працювати, чекаю від них рішень щодо мобілізації, чекаю рішень про допомогу людям на фронті. Чекаю дуже конкретних речей на полі бою. Стратегія зрозуміла. У нас є розуміння наших дій. Хочу бачити деталі. Я думаю, що це справедливо».

Як повідомляв «Детектор медіа», у вівторок, 19 грудня, президент України Володимир Зеленський провів підсумкову пресконференцію. Пресконференція тривала понад дві години, на ній зібрались близько 200 представників від майже ста медіа.

Читайте також:

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3042
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду