ICTV2 відзначає перший рік роботи в ефірі

ICTV2 відзначає перший рік роботи в ефірі

19 Грудня 2023
1064
19 Грудня 2023
17:04

ICTV2 відзначає перший рік роботи в ефірі

1064
Середньомісячне охоплення ICTV2 становить понад 4 млн, а це 43% глядачів у містах 50 тис.+.
ICTV2 відзначає перший рік роботи в ефірі
ICTV2 відзначає перший рік роботи в ефірі

Сьогодні, 19 грудня, канал ICTV2 відзначає перший рік роботи в ефірі, про що повідомив «Детектору медіа» пресрелізом. Канал запустили в грудні 2022 року, щоб повернути в ефір проєкти каналу ICTV, який до завершення російсько-української війни транслюватиме телемарафон «Єдині новини».

Протягом 2023 року на ICTV2 виходили серіали власного виробництва, розважальні шоу, міжнародні кінохіти, інформаційні та документальні програми тощо.

На каналі вважають, що успішно впоралися із завданням згуртувати суспільство. Тут переконані, що розважальний контент — це не тільки про дозвілля, а й про цінності, які канал транслює глядачам у важкий для країни час.

«Нам всім зараз доводиться вчитися жити і працювати в нових умовах. ICTV2 був створений, щоб підтримати українців у складний час, надихати та давати необхідний кожному з нас настрій. На момент запуску ми прагнули створити для глядачів місце сили і повернути частину колишнього затишку — і наші рейтинги зараз довели правильність обраної місії. Річниця ICTV2 — це дійсно нагадування про суперсилу єдності та підтримки серед своїх», — прокоментувала Анастасія Штейнгауз, виконавча директорка ICTV, ICTV2 і Starlight Doc.

Читайте також:


Як повідомляв «Детектор медіа», у грудні 2022 року медіагрупи «1+1 media» і StarLight Media створили канали-дублери для своїх флагманських телеканалів — «1+1» і ICTV. У такий спосіб медіагрупи, задіяні у виробництві й трансляції телемарафону «Єдині новини», забезпечили собі можливість заробляти на рекламі та показувати розважальний контент. 15 грудня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення переоформила ліцензії каналам «1+1 International» і ICTV Ukraine, після чого вони стали називатися «1+1 Україна» і ICTV2. 

22 грудня Національна рада з питань телебачення та радіомовлення видала телеканалам ICTV2 та «1+1 Україна» дозвіл на тимчасове мовлення у період дії воєнного стану в Україні.

1 січня 2024 року телеканал ICTV2 покаже прем’єру комедійного детективу «Новорічна зміна». 

Фото: ICTV2

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1064
Теги:
Читайте також
29.06.2023 15:00
Марія Спалєк
«Детектор медіа»
3 254
12.01.2023 14:01
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
2 667
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду