У перший день нового року ICTV2 покаже прем’єру комедійного детективу «Новорічна зміна»

У перший день нового року ICTV2 покаже прем’єру комедійного детективу «Новорічна зміна»

15 Грудня 2023
4635
15 Грудня 2023
12:55

У перший день нового року ICTV2 покаже прем’єру комедійного детективу «Новорічна зміна»

4635
У зйомках фільму взяв участь пес породи самоїд на ім’я Марс, який зіграв роль чотирилапого помічника поліціянтів Щедрика.
У перший день нового року ICTV2 покаже прем’єру комедійного детективу «Новорічна зміна»
У перший день нового року ICTV2 покаже прем’єру комедійного детективу «Новорічна зміна»

1 січня 2024 року телеканал ICTV2 покаже прем’єру комедійного детективу «Новорічна зміна». Це єдиний новорічний телефільм, знятий на українському телебаченні до прийдешнього 2024 року, стверджують на каналі, від команди якого «Детектор медіа» дізнався про прем’єру.

Святкова історія, яку телеканал ICTV створив спільно зі студією Sfera Film, розкаже про пригоди українських поліціянтів у новорічну ніч, а ще поверне глядачам чотирилапого героя — пса, якому під силу знайти найнебезпечніших злочинців. Її творці обіцяють: фільм сповнить глядачів магії свята і вкотре доведе, що світло завжди перемагає темряву.

«Цього року ми єдині в Україні зняли новорічну телекінопрем’єру. Для глядачів ми підготували новорічні пригоди — про справжніх героїв, що серед нас, та пухнастого друга, який закохає в себе з першого погляду. На свята важливо повертати віру у дива та у своїх людей – сподіваємося, нам це вдасться», — каже Анастасія Штейнгауз, виконавча директорка ICTV, ICTV2 та Starlight Doc.

За сюжетом, лейтенант поліції Остап Мазур у виконанні актора Івана Жилюка напередодні Нового року розслідує заплутану справу. В напарники він отримує свого майбутнього тестя, капітана Юрія Богдановича Коваленка (Сергій Солопай), який не вважає хлопця гідним своєї доньки Лани (Валерія Фокіна). Попри особистий конфлікт, героям доведеться працювати разом, адже на кону  опиниться життя їхньої близької людини — Лани. Чи зможуть чоловіки знайти спільну мову, щоб розкрити справу, врятувати столицю та новорічне свято?

«Це добра, надихаюча, казкова історія. Тут є все, щоб потішити кожного в родині, яка збереться за новорічним столом. Гумор, детектив, пригоди, любов, білосніжний песик — це святковий коктейль, який приправлений любовʼю знімальної команди. Дуже хочу, щоб люди відчули новорічне диво, саме для цього ми створили “Новорічну зміну”», — розповів продюсер проєкту Дмитро Хрипун.

У зйомках фільму взяв участь пес породи самоїд на ім’я Марс. У «Новорічній зміні» він зіграв Щедрика — помічника поліцейських, який допомагатиме шукати злочинців.

Офіційним саундтреком стрічки стала композиція «Вірте, люди у дива» співачки Kola&Vlada K. Також глядачі почують пісню виконавиці Nichka (Даяна Кульбіда), яка знялася в одній з ролей. 

Раніше «Детектор медіа» повідомляв про те, що телеканал ICTV разом з кінокомпанією Mamas Film Production почали зйомки нового детективного телефільму «ДВРЗ. Повітряна тривога». Це продовження історії про пригоди двох поліціянтів у віддаленому кримінальному районі столиці, про яку йшлося в серіалі «Дільничний з ДВРЗ», що вийшов на ICTV ще у 2020 році.

Також ми писали про те, що ICTV2 завершив зйомки третього сезону детективу «Розтин покаже». Прем'єру запланували на 2024 рік.

Читайте також:

Фото надала пресслужба StarLightMedia

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4635
Читайте також
24.01.2024 15:00
Андрій Кокотюха
для «Детектора медіа»
1 587
30.12.2023 09:00
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
8 075
19.12.2023 17:04
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
1 066
29.06.2023 15:00
Марія Спалєк
«Детектор медіа»
3 255
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду