На ICTV2 стартує другий сезон популярного детективу «Коп з минулого»

На ICTV2 стартує другий сезон популярного детективу «Коп з минулого»

13 Вересня 2023
1456
13 Вересня 2023
17:56

На ICTV2 стартує другий сезон популярного детективу «Коп з минулого»

1456
Знятий ще до повномасштабної війни серіал розповість детективну історію про розслідування, сімейні стосунки та партнерство на роботі.
На ICTV2 стартує другий сезон популярного детективу «Коп з минулого»
На ICTV2 стартує другий сезон популярного детективу «Коп з минулого»

13 вересня о 20:00 в ефірі ICTV2 відбудеться прем’єра другого сезону детективу «Коп з минулого». Як повідомили «Детектору медіа» в медіагрупі, до якої входить ICTV2, детектив потрапив до п’ятірки найпопулярніших серіалів 2020 року. Тож не дивно, що історія про поліцейського, який прокинувся після коми в сучасному світі, а думками залишився в минулому, отримала продовження. 

Знятий ще до повномасштабної війни серіал покаже легку детективну історію про розслідування, сімейні стосунки та роботу в парі. Поліцейський з минулого Олег Долін (у виконанні Дмитра Суржикова) з новим прогресивним напарником Андрієм Сироїдом (Павло Текучев) шукатимуть злочинців і, попри прірву епох, намагатимуться порозумітися між собою. А ще вкотре доведуть нам, як цінно мати друга в складний час, — розповідають у пресслужбі медіагрупи Starlight Media.

«Долін і далі пізнаватиме нові технології, намагатиметься розібратися з тіктоками, життям у світі електроніки і штучного інтелекту. Тепер мій герой — не динозавр у ХХІ столітті, він дещо розуміється на тому, чим живе світ. Та прірва у сприйнятті поколінь залишиться, і смішні історії на цьому нікуди не зникнуть теж. Зʼявиться новий напарник, який ще більше підкреслить прогресивність нового часу. Тому й далі будемо жартувати, шукати злочинців, відволікати глядача від переживань, постійної напруги. Бо для цього ми й знімаємо кіно», — обіцяє виконавець головної ролі Дмитро Суржиков. 

У головних ролях серіалу також зʼявляться Дарʼя Трегубова, Михайло Кришталь, Ольга Гришина, Сергій Деревʼянко, Тетяна Злова. Режисери — Володимир Мельниченко та Олександр Сальніков

Раніше «Детектор медіа» повідомляв про те, що 15 жовтня на каналі ТЕТ стартує прем’єра патріотичного шоу «Я люблю Україну» з ведучою Ксенією Мішиною.

Також ми писали про те, що 3 вересня о 21:00 на каналі «1+1 Україна» відбулась прем’єра 13-го сезону музичного шоу «Голос країни». 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1456
Читайте також
19.12.2023 17:04
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
1 069
06.09.2023 10:00
Марія Спалєк
«Детектор медіа»
1 954
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду