detector.media
30.11.2023 14:07
У команді телеведучих «Еспресо» — поповнення
У команді телеведучих «Еспресо» — поповнення
До цього Марта Оліярник працювала на львівських теле- і радіостанціях.

До команди телеканалу «Еспресо» приєдналась Марта Оліярник. Вона вестиме денний інформаційний марафон разом з Антіном Борковським. Про це повідомляє сайт каналу.

Офіційно Марта розпочинає роботу на каналі з 1 грудня, але в ефірі з'явилася вже у четвер, 30 листопада.

До цього нова ведуча «Еспресо» працювала на львівських теле- і радіостанціях. З кінця 2015 року була випусковою редакторкою і ведучою новин на радіо «Львівська хвиля». А влітку 2022 року приєдналася до команди телеканалу НТА, де вела «Народне ток-шоу» та інформаційні стрими.

«Свій шлях у журналістиці я починала приблизно у той самий час, коли заснували “Еспресо”. Мої переконання і принципи формувались тоді, коли відбувалися події Революції гідності. У час широкомасштабної війни РФ проти України важливо популяризувати саме український погляд на світ. Команда “Еспресо” робить це впродовж усіх десяти років своєї роботи, і мені приємно, що я можу стати частиною цієї команди», — каже Марта Оліярник. 

На телеканалі зазначають, що Марта Оліярник прийшла до них не замість когось, а доповнила вже наявну команду ведучих. «Ми постійно вдосконалюємось, наш ефір стає все більш динамічним й інформативним, тож логічно, що ми розширюємо і штат ведучих», — прокоментувала поповнення колективу генеральна продюсерка «Еспресо» Анастасія Равва

Фото: «Еспресо»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY