«Главком» у процесі зміни власників

«Главком» у процесі зміни власників

1 Серпня 2023
4333
1 Серпня 2023
20:35

«Главком» у процесі зміни власників

4333
Його купує колишня директорка з комунікацій міжнародної компанії Noosphere Тетяна Снопко.
«Главком» у процесі зміни власників
«Главком» у процесі зміни власників

Власники «Главкома» укладають угоду про продаж інформаційного агентства. Його купує колишня директорка з комунікацій міжнародної компанії Noosphere Тетяна Снопко. У коментарі «Детектору медіа» вона підтвердила цю інформацію.  

«До фіналізації угоди я не можу її коментувати. Наразі угода на половині шляху — інтелектуальна власність ще не за мною. Як тільки угоду буде завершено, ми вийдемо з коментарями», — сказала Снопко. 

Дані про угоду також можна побачити в реєстрах. За даними YouControl, у червні цього року Тетяна Снопко стала кінцевою власницею компанії «Українські медійні системи», яка володіє сайтом Glavcom.ua.

«Детектор медіа» також звернувся до нинішнього керівника та засновника проєкту Віктора Шлінчака, однак він теж відмовився коментувати угоду та пообіцяв поінформувати, «коли будуть новини».

Інформаційно-аналітичний інтернет-проєкт «Главком» існує з грудня 2009 року. Його зареєстрували експрезидент холдингу «Главред-медіа» Віктор Шлінчак і віцепрезидентка «Главред-медіа» Юлія Лимар. 

Нагадаємо, у 2002 році Віктор Шлінчак організував аналітичне агентство «Главред», яке у 2006 році переросло в холдинг «Главред-медіа», власником якого став Олександр Третьяков, бізнесмен та політик, наближений до тодішнього президента Віктора Ющенка.

Фото: «Главком»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4333
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду