Крістіна Бердинських звільнилася з НВ

Крістіна Бердинських звільнилася з НВ

22 Грудня 2022
1548
22 Грудня 2022
15:08

Крістіна Бердинських звільнилася з НВ

1548
Журналістка продовжить писати для українських та іноземних ЗМІ, але вже як фрілансер.
Крістіна Бердинських звільнилася з НВ
Крістіна Бердинських звільнилася з НВ

Журналістка Крістіна Бердинських з середини вересня припинила співпрацю з НВ. Про це вона повідомила у фейсбуку.

Бердинських подякувала команді НВ за вісім років спільної роботи.

«Зараз я відчуваю, що хочу працювати в більш вільному і повільному для себе режимі, тому що війна і без того сильно емоційно на мене впливає, навіть не буду заперечувати», — написала журналістка.

Крістіна Бердинських пояснила, що не йде з журналістки.

«За останні кілька місяців у мене вийшли публікації і колонки в американському журналі Strangers Gide, у французькому Кур'єрі Центральної Європи, репортаж з Херсону опублікував Financial Times Weekend. Звісно планувати зараз щось складно, але точно знаю, що з журналістики я не йду. Буду писати кудись і далі, для українських ЗМІ також, але вже як фрілансер», — додала вона.

Нагадаємо, українська журналістка Крістіна Бердинських увійшли до списку «100 жінок 2022 року» від BBC. Також серед найвпливовіших жінок є перша леді Олена Зеленська, парамедикиня Юлія «Тайра» Паєвська, захисниця прав людей з інвалідністю Юлія Сачук, правозахисниця Олександра Матвійчук, математикиня Марина Вязовська, лікарка-педіатр Ірина Кондратова, політикиня і волонтерка Яна Зінкевич.

Фото: Крістіна Бердинських/фейсбук

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1548
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду