Олександр Ткаченко: «Навряд чи повернусь на «1+1»

Олександр Ткаченко: «Навряд чи повернусь на «1+1»

31 Липня 2023
3389
31 Липня 2023
16:20

Олександр Ткаченко: «Навряд чи повернусь на «1+1»

3389
Звільнений міністр культури та інформаційної політики України дав перше інтерв’ю після відставки.
Олександр Ткаченко: «Навряд чи повернусь на «1+1»
Олександр Ткаченко: «Навряд чи повернусь на «1+1»

Звільнений міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко висловив сумнів, що після своєї відставки він повернеться працювати у телекомпанію «1+1». У своєму першому після звільнення інтерв’ю «ВВС Україна» на запитання «На 1+1 повернетесь?» Олександр Ткаченко відповів: «Навряд чи».

На запитання, що він збирається робити далі, звільнений міністр припустив, що «якісь речі, пов’язані з професійним минулим (Олександра Ткаченка. – Авт.), рано чи пізно дадуться взнаки».

Олександр Ткаченко також відмовився прокоментувати чутки, що його кандидатуру начебто розглядали на посаду заступника глави Офісу президента, який би курував гуманітарну сферу.

Верховна Рада України на засіданні 27 липня 2023 року відправила у відставку міністра культури та інформаційної політики України Олександра Ткаченка.

20 липня президент Володимир Зеленський повідомив, що попросив премʼєр-міністра розглянути заміну міністра культури та інформаційної політики.

Олександра Ткаченка призначили міністром культури та інформаційної політики України 4 червня 2020 року.

Олександр Ткаченко у 2008–2019 роках очолював «1+1 media». У 2019 році склав повноваження очільника медіагрупи, оскільки був обраний депутатом Верховної Ради за списком партії «Слуга народу».

Фото: «ВВС Україна»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3389
Читайте також
Коментарі
0
Щоб додавати коментарі потрібно Авторизуватись.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду