99% того, що відбувається на фронті, українці не бачать, — представник Міноборони

99% того, що відбувається на фронті, українці не бачать, — представник Міноборони

16 Травня 2023
4307
16 Травня 2023
16:10

99% того, що відбувається на фронті, українці не бачать, — представник Міноборони

4307
Важливі новини з фронту надходитимуть із затримкою, наголошує заступник голови патронатної служби Міністерства оборони.
99% того, що відбувається на фронті, українці не бачать, — представник Міноборони
99% того, що відбувається на фронті, українці не бачать, — представник Міноборони

Цивільні люди отримують вкрай обмежену інформацію про те, що відбувається на фронті, важливі новини про перебіг війни надходять із затримкою. Про це повідомив заступник голови патронатної служби Міністерства оборони Олексій Копитько, пише «Ліга.Новини».

«Фронт у нас — від Бреста до Дунаю. Не треба зводити сприйняття фронту до найгарячішої ділянки... На кожній ділянці фронту вирішується своє завдання, у тому числі — приховано. Щоб таємне свого часу стало явним. Просто пам'ятайте, що 99% того, що відбувається, ви не бачите», — написав Копитько.

Він зазначив, що військові працюють над тим, щоб змусити російських окупантів реагувати, метушитися, робити помилки. 

«Важливі новини з фронту надходитимуть у рваному ритмі і, як правило, із затримкою. Має сенс налаштувати себе на певне внутрішнє гальмування, сприймаючи новини», — зауважив представник Міноборони.

Нагадаємо, раніше «Детектор медіа» писав про те, що, за словами заступниці міністра оборони України Ганни Маляр, ЗСУ не оголошуватимуть про початок контрнаступу, хоч певні дії в цьому напрямі вже почалися.

Також Ганна Маляр наголошувала, що офіційно говорити про плани ЗСУ можуть лише три особи — президент Володимир Зеленський, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний та міністр оборони Олексій Резніков. Вона додала, що плани ЗСУ тримаються в секреті. Тому, на її думку, будь-які «витоки» інформації є лише припущеннями. 

У березні заступниця міністра оборони закликала медіа не порушувати тему воєнних планів і контрнаступу української армії до результатів. 

Фото: Міноборони / фейсбук

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4307
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ігор
345 дн. тому
Може на "певне гальмування" треба було налаштувати себе фінаншисту Гетманцеву, який вивіз на початку війни у Швейцарію держкоштом 2500 корумпованих гауляйтерів, обговорювати відновлення України за 750 мільярдів доларів? Або, коли корумповані орки найсвітлішого Брехуна Всесвіту продали 50000 посад майбутнім гауляйтерам Криму, які вже фінансуються казною і отримують зарплату в рахунок того, що ось ось поїдуть наводити порядок серед звільнених кримчан. Як Путін і НКВД і кгб наводили порядок на території звільненої Східної Європи.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду