«Бабель» запустив новий подкаст «Давай войсом»

«Бабель» запустив новий подкаст «Давай войсом»

12 Травня 2023
1190
12 Травня 2023
17:55

«Бабель» запустив новий подкаст «Давай войсом»

1190
У назву подкасту винесено фразу шеф-редакторки видання, яку вона зазвичай каже, коли хоче обговорити щось голосом.
«Бабель» запустив новий подкаст «Давай войсом»
«Бабель» запустив новий подкаст «Давай войсом»

«Бабель» опублікував перший випуск свого нового подкасту «Давай войсом». Назва подкасту — це фраза шеф-редакторки видання Катерини Коберник, яку вона зазвичай каже, коли хоче обговорити щось голосом.

Редакція повідомляє, що в новому подкасті журналісти видання обговорюватимуть тексти, які вийшли на сайті.

У першому випуску під заголовком «Колаборанти — чи можна зрозуміти та пробачити?» редакторка Юліана Скібіцька розпитує журналістку Оксану Расулову про її репортаж із Харківської області про колаборантів.

26 квітня Расулова побувала на затриманні підозрюваного в колабораціонізмі в селищі Шевченкове Харківської області. За словами свідків, з якими поспілкувалася журналістка, чоловік співпрацював з росіянами, поки Харківщина була в окупації, вивозив у Росію зерно та навіть приходив на катування.

Оксана Расулова розповіла про своє відрядження і про те, що не ввійшло до тексту її репортажу. Як пояснює журналістка, односельці ймовірних колаборантів готові розповідати про злочини зрадників, але побоюються, що ті можуть відкупитися і далі жити з ними по сусідству. З іншого боку, правоохоронцям дедалі складніше шукати докази, бо колаборанти їх знищують.

Нагадаємо, раніше «Детектор медіа» повідомляв, що наша редакція запустила подкаст «Медіуми», де Наталка Соколенко та Вадим Міський розбиратимуть історії, у які нас втягує медіаіндустрія.

Також ми запустили новий подкаст під назвою «Детектор медіа говорить», у якому будемо начитувати найцікавіші статті та рецензії, що виходять на шпальтах наших онлайн-видань.

Фото: «Бабель»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1190
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду