«Детектор медіа» запустив подкаст «Медіуми» про історії, у які нас втягує медіаіндустрія

«Детектор медіа» запустив подкаст «Медіуми» про історії, у які нас втягує медіаіндустрія

6 Травня 2023
3136
6 Травня 2023
17:39

«Детектор медіа» запустив подкаст «Медіуми» про історії, у які нас втягує медіаіндустрія

3136
Перший випуск подкасту присвячений феномену популярності Дональда Трампа, який завдяки медіа став «своїм» для американців.
«Детектор медіа» запустив подкаст «Медіуми» про історії, у які нас втягує медіаіндустрія
«Детектор медіа» запустив подкаст «Медіуми» про історії, у які нас втягує медіаіндустрія

«Детектор медіа» запускає новий подкаст під назвою «Медіуми», де Наталка Соколенко та Вадим Міський розбиратимуть історії, у які нас втягує медіаіндустрія.

У першому випуску подкасту — історія Дональда Трампа, який завдяки іміджу в медіа став «своїм» для американців, що зрештою принесло йому посаду президента країни. Та й до президентства і після він залишається найпопулярнішою людиною в Google Trends.

Гостя випуску — фахівчиня з міжнародних комунікацій, адвокаційна директорка Ridley Walsh (США) Вероніка Вельч.

У випуску мова йде про те, як не особливо талановитий бізнесмен зумів проникнути в усі американські медіа, що про це думають автор бестселера «Ніколи не їжте наодинці» Кейт Ферацці та гостя випуску. Чи є можливість для звичайного американця не бачити і не чути Трампа, а також як Трампові вдається зараз проникати у медіа по всьому світу і в США. Чи намагається хтось обернути проти Трампа його тотальну присутність у медіа і про можливу заміну йому, що підростає на FoxNews. І звісно ж, висновки з історії з Трампом: коли не політик, людина без особливих талантів за допомогою медіа стає суперзіркою, а потім і президентом. Також у випуску торкнуться того, як реагує американське суспільство на історію з порнозіркою, і дадуть комунікаційні поради для публічних людей, яким кортить комусь відправити свої нюдси.

Підписатися на подкаст «Медіуми» можна на Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify, SoundCloud, CastBox та інших подкастингових платформах.

Також рекомендуємо: «ДМ» нещодавно запустив подкаст із назвою «Детектор медіа говорить», у якому ми начитуємо найцікавіші статті та рецензії, що виходять на шпальтах наших онлайн-видань. Якщо у вас не вистачає часу на читання, ви можете просто слухати нашу аудіоверсію. Підписуйтесь на подкаст та отримуйте доступ до найцікавіших матеріалів «Детектора медіа» у зручному для вас форматі.

Нагадаємо, у перші дні повномасштабного вторгнення програмний директор ГО «Детектор медіа» Вадим Міський запустив подкаст «Русскій фейк…» зі спростуваннями проявів ворожої дезінформації. Завдяки співпраці з «Українським радіо» передача доступна на окупованих територіях. Одна зі слухачок, яка пережила піврічну російську окупацію неподалік Херсона, розповіла, що ця радіопрограма допомогла їй та односельчанам «зберегти зв'язок з реальністю» в умовах повної відсутності інших українських медіа. Восени 2022 року подкаст здобув аудіопремію «СЛУШНО» в номінації «Найкраще журналістське розслідування» за вибором аудиторії.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3136
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду