«Бабель» запустив політичний телеграм-канал «Бабельки»

«Бабель» запустив політичний телеграм-канал «Бабельки»

3 Листопада 2021
1453
3 Листопада 2021
15:44

«Бабель» запустив політичний телеграм-канал «Бабельки»

1453
«Бабель»: У каналі першими з'являтимуться важливі політичні новини, інсайди та ексклюзиви.
«Бабель» запустив політичний телеграм-канал «Бабельки»
«Бабель» запустив політичний телеграм-канал «Бабельки»

Редакція видання «Бабель» запустила новий політичний телеграм-канал «Бабельки».

Витоки нового телеграм-каналу лежать в закритому чаті «Бабельки», в якому обговорювали свої тексти Катерина Коберник, Марія Жартовська та Оксана Коваленко.

«Там народжувалися теми гучних розслідувань, інтерв'ю, дуже важливих текстів та реформ, які ніхто не читав. Тепер "Бабельки" у прямому ефірі. Там першими з'являтимуться важливі політичні новини, інсайди та ексклюзиви. Нашим бабелькам варто довіряти», – заявили в редакції.

Суспільно-політичне видання «The Бабель» розпочало роботу у вересні 2018 року. Шефредакторкою стала Катерина Коберник, тоді ще заступниця директора департаменту нових медіа холдингу «1+1 медіа».  

На той момент у сайту «The Бабель» було четверо акціонерів, які володіли частками по 25%: виконавчий директор «1+1 медіа» Ярослав Пахольчук, який представляв інтереси Ігоря Коломойського, генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко, Катерина Коберник і тоді ще креативний директор Гліб Гусєв, який міг розподілити свою частку між членами редакції.

У серпні 2019 року, після обрання народним депутатом, Олександр Ткаченко вийшов із числа співвласників ТОВ «Бабель», а його частка перейшла Ярославу Пахольчуку, який став власником 50% компанії.

У березні 2020 року інтернет-видання «The Бабель» було перезапущено і отримало нову назву – «Бабель». Акціонерами видання стали Дмитро Мельник та Сергій Мостенец, які мають автобізнес. Вони купили частку Ярослава Пахольчука (50%), який представляв інтереси Ігоря Коломойського.

14 квітня 2021 року редакція «Бабель» запустила донати.

Графіка: «Бабель»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1453
Читайте також
12.05.2023 17:55
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
1 195
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду