detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
12.05.2023 17:55
«Бабель» запустив новий подкаст «Давай войсом»
«Бабель» запустив новий подкаст «Давай войсом»
У назву подкасту винесено фразу шеф-редакторки видання, яку вона зазвичай каже, коли хоче обговорити щось голосом.

«Бабель» опублікував перший випуск свого нового подкасту «Давай войсом». Назва подкасту — це фраза шеф-редакторки видання Катерини Коберник, яку вона зазвичай каже, коли хоче обговорити щось голосом.

Редакція повідомляє, що в новому подкасті журналісти видання обговорюватимуть тексти, які вийшли на сайті.

У першому випуску під заголовком «Колаборанти — чи можна зрозуміти та пробачити?» редакторка Юліана Скібіцька розпитує журналістку Оксану Расулову про її репортаж із Харківської області про колаборантів.

26 квітня Расулова побувала на затриманні підозрюваного в колабораціонізмі в селищі Шевченкове Харківської області. За словами свідків, з якими поспілкувалася журналістка, чоловік співпрацював з росіянами, поки Харківщина була в окупації, вивозив у Росію зерно та навіть приходив на катування.

Оксана Расулова розповіла про своє відрядження і про те, що не ввійшло до тексту її репортажу. Як пояснює журналістка, односельці ймовірних колаборантів готові розповідати про злочини зрадників, але побоюються, що ті можуть відкупитися і далі жити з ними по сусідству. З іншого боку, правоохоронцям дедалі складніше шукати докази, бо колаборанти їх знищують.

Нагадаємо, раніше «Детектор медіа» повідомляв, що наша редакція запустила подкаст «Медіуми», де Наталка Соколенко та Вадим Міський розбиратимуть історії, у які нас втягує медіаіндустрія.

Також ми запустили новий подкаст під назвою «Детектор медіа говорить», у якому будемо начитувати найцікавіші статті та рецензії, що виходять на шпальтах наших онлайн-видань.

Фото: «Бабель»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY