Залужний підписав календар з оголеними журналістками 5 каналу (ФОТО, ВІДЕО)

Залужний підписав календар з оголеними журналістками 5 каналу (ФОТО, ВІДЕО)

14 Грудня 2022
14215
14 Грудня 2022
20:21

Залужний підписав календар з оголеними журналістками 5 каналу (ФОТО, ВІДЕО)

14215
Раніше вихід календаря викликав чимало обурення у медіаспільноті.
Залужний підписав календар з оголеними журналістками 5 каналу (ФОТО, ВІДЕО)
Залужний підписав календар з оголеними журналістками 5 каналу (ФОТО, ВІДЕО)

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний підписав календарі 5 каналу з оголеними журналістками, які випустили, щоб зібрати кошти на потреби армії.

Про це повідомила шеф-редакторка 5 каналу Ірина Герасимова.

«Головнокомандувач благословив на другий мільйон. Формула проста: ми друкуємо календарі, ви їх купуєте, ми за ваші гроші дістаємо рації, відсилаємо їх на фронт», — написала Герасимова.

Так, на оприлюдненому відео видно, що Залужний залишив на календарях автограф, а також такі слова: «І не тільки в красі наша сила!».

Нагадаємо, 6 грудня, у День Збройних сил України, 5 канал випустив календар із фотографіями оголених журналісток. Мовник подав це як акцію на підтримку армії. «Гарячий аукціон для Дня ЗСУ: журналістки 5 каналу знялися для благодійного календаря “без цензури”», — йшлося в повідомленні на сайті телеканалу.

За словами ініціаторки акції, операторки Ганни Кудрявцевої, проєкт був створений, оскільки «хлопці на передовій люблять нюдси».

Представниці і представники громадських, жіночих, правозахисних і медійних організацій заявили про неприпустимість поширення календарів із оголеними журналістками 5 каналу. Підписанти заявили, що виступають проти публічної об’єктивізації жінок, та закликали 5 канал відмовитись від цієї акції й не розповсюджувати календар.

Також підписанти попросили урядову уповноважену з питань гендерної політики, уповноваженого Верховної Ради України з прав людини й Комісію з журналістської етики дати оцінку законності й етичності дій 5 каналу.

Натомість уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець «не побачив нічого поганого» в еротичному календарі, який випустили журналістки 5 каналу, щоб зібрати кошти на потреби ЗСУ.

Фото: Ірина Герасимова / фейсбук

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14215
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Дуглас
498 дн. тому
З подібного календаря починала Норма Джин Мортенсон-Бейкер - і світ отримав Мерілін Монро. Дивишся, і з Ганною щось станеться...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду