«УП» та фонд «Ми переможемо» оголошують масштабний збір на радіолокаційні системи для ППО

«УП» та фонд «Ми переможемо» оголошують масштабний збір на радіолокаційні системи для ППО

19 Грудня 2022
2368

«УП» та фонд «Ми переможемо» оголошують масштабний збір на радіолокаційні системи для ППО

2368
Серед учасників збору розіграють два числа журналу Time з Валерієм Залужним на обкладинці та його автографом.
«УП» та фонд «Ми переможемо» оголошують масштабний збір на радіолокаційні системи для ППО
«УП» та фонд «Ми переможемо» оголошують масштабний збір на радіолокаційні системи для ППО

Видання «Українська правда» оголошує масштабний збір на сучасні радіолокаційні системи для протиповітряної та протиракетної оборони. Необхідна сума — 11,5 мільона гривень. Всі кошти будуть перераховані фонду «Ми переможемо». Про це повідомляє «УП».

«Наша мета — зібрати 11,5 мільйона гривень та оснастити наші Збройні сили усім необхідним для убезпечення нашого неба. Наскільки це взагалі можливо в такій ситуації», — кажуть у виданні.

Серед усіх, хто долучиться до збору, будуть розіграні два примірники журналу Time з головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним на обкладинці та його автографом. 

Окрім головнокомандувача ЗСУ, на примірниках також розписалися автор статті про Залужного у Time Саймон Шустер і організатори інтерв'ю — радник зі стратегічних комунікацій головнокомандувача ЗСУ Людмила Долгоновська та полковник Олексій Носков.

Перший журнал розіграють між усіма, хто задонатив у грудні понад 100 гривень. Другий журнал розіграють серед тих учасників, хто переказав понад 30 тисяч гривень. Більше шансів отримати винагороду отримає той, хто зробив більше донатів. Переможців розіграшу буде визначено за допомогою алгоритму. 

Долучитися до збору можна за посиланням:

На покращення ППО
На Новий рік без російських ракет і дронів!
Ціль: 11 500 000.00 ₴
Посилання на банку: monobank.ua
Номер картки банки: 5375 4112 0366 5000

Відзначимо, «Українська правда» спершу оприлюднила інформацію, що збирає кошти разом з «фондом Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного "Ми переможемо"».

Утім, згодом сам Залужний відмежувався від участі у цій ініціативі.

«Я щиро дякую за всі волонтерські ініціативи на підтримку Збройних Сил України. При цьому хочу офіційно заявити, що я не звертався з проханням збирати кошти і тим більше ніколи нікого не просив перераховувати гроші на конкретний благодійний фонд», — написав головнокомандувач у фейбуці.

Він також додав, що «фонду Головнокомандувача ЗСУ генерала Валерія Залужного не існує».

Після спростування «УП» видалила ім'я генерала з назви фонду.

Як свідчать дані реєстру, фонд «Ми переможемо» створили у березні 2022 року. У квітні він справді тимчасово носив назву «Благодійний фонд генерала Залужного», після чого йому повернули первинну назву.

Сам головнокомандувач ЗСУ у квітні анонсував створення фонду у своєму офіційному телеграм-каналі. Тоді він зазначив, що не керує особисто фондом свого імені, однак довіряє його засновникам.

«На жаль, я особисто не маю часу координувати волонтерську діяльність, але готовий підтримати будь-яку ініціативу на користь армії. Однією з таких ініціатив є благодійний фонд, що носить моє ім’я. Я довіряю засновникам фонду і сподіваюся, що їхня активна діяльність, спрямована на всебічну допомогу ЗСУ, буде успішною», — написав тоді Залужний.

Однією з цілей діяльності фонду, заявлених на його сайті, зазначена «побудова ефективної комунікації між Генеральним штабом Збройних Сил України та волонтерами для забезпечення актуальних потреб ЗСУ».

Нагадаємо, у жовтні журнал Time випустив число з головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним на обкладинці під назвою «Генерал: Валерій Залужний і український шлях війни».

Нещодавно Валерій Залужний підписав календарі 5 каналу з оголеними журналістками, які випустили, щоб зібрати кошти на потреби армії.

Відзначимо, видання «Українська правда», фонд «Повернись живим» та представництво президента в Автономній Республіці Крим оголосили збір 10 мільйонів гривень для 10-ої морської авіаційної бригади.

Фото: «УП»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2368
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду