У Великій Британії промови Володимира Зеленського випустять окремою книгою

У Великій Британії промови Володимира Зеленського випустять окремою книгою

17 Жовтня 2022
1916
17 Жовтня 2022
20:24

У Великій Британії промови Володимира Зеленського випустять окремою книгою

1916
Права на видання цієї книги продані на 10 територій. Зокрема, планується випуск в США (Crown), Німеччині (Siedler Verlag), Іспанії (Debate) і Португалії (Vogais).
У Великій Британії промови Володимира Зеленського випустять окремою книгою
У Великій Британії промови Володимира Зеленського випустять окремою книгою

Промови Володимира Зеленського можна буде читати англійською. Збірку текстів 16 виступів президента України у Великій Британії випустить компанія Hutchinson Heinemann. 24 листопада, окрім книги в твердій палітурці, вийде аудіокнига та електронна версія видання, повідомляє сайт The Bookseller

Книга має назву «Послання з України» та міститиме передмову від Зеленського. У цьому тексті він міркує про те, що для нього та України відкрило повномасштабне вторгнення Росії.

Також у книзі подано передмову редактора Economist з Росії та Східної Європи Аркадія Островського, який коментує контекст і важливі аспекти промов Володимира Зеленського. «Ця книга розповідає про те, як Україна знайшла свій голос і свою силу. Результати цих змін ми бачимо на полях битв найбільшої війни в Європі з 1945 року», — зазначив, зокрема, Аркадій Островський.

Метою видавців є міжнародна підтримка України. «Послання з України» розповідає про історію України словами її президента. Це історія нації, яка мужньо протистоїть російській агресії. І це історія провідної для світу боротьби за демократію. Перш за все, це бойовий клич для світу у його боротьбі за свободу: Якщо не зараз, коли?», — йдеться в анонсі видавництва Hutchinson Heinemann.

Усі надходження від книги будуть спрямовані на ініціативу United24, в рамках якої триває збір коштів на підтримку України.

Нагадаємо, однією з найсильніших промов Володимира Зеленського став виступ під час Мюнхенської безпекової конференції. У ньому президент закликав світову спільноту до активнішої підтримки України. «Байдужість робить співучасником», — сказав він щодо позицій лідерів деяких європейських країн.

Фото: Офіс президента

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1916
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду