detector.media
17.10.2022 20:24
У Великій Британії промови Володимира Зеленського випустять окремою книгою
У Великій Британії промови Володимира Зеленського випустять окремою книгою
Права на видання цієї книги продані на 10 територій. Зокрема, планується випуск в США (Crown), Німеччині (Siedler Verlag), Іспанії (Debate) і Португалії (Vogais).

Промови Володимира Зеленського можна буде читати англійською. Збірку текстів 16 виступів президента України у Великій Британії випустить компанія Hutchinson Heinemann. 24 листопада, окрім книги в твердій палітурці, вийде аудіокнига та електронна версія видання, повідомляє сайт The Bookseller

Книга має назву «Послання з України» та міститиме передмову від Зеленського. У цьому тексті він міркує про те, що для нього та України відкрило повномасштабне вторгнення Росії.

Також у книзі подано передмову редактора Economist з Росії та Східної Європи Аркадія Островського, який коментує контекст і важливі аспекти промов Володимира Зеленського. «Ця книга розповідає про те, як Україна знайшла свій голос і свою силу. Результати цих змін ми бачимо на полях битв найбільшої війни в Європі з 1945 року», — зазначив, зокрема, Аркадій Островський.

Метою видавців є міжнародна підтримка України. «Послання з України» розповідає про історію України словами її президента. Це історія нації, яка мужньо протистоїть російській агресії. І це історія провідної для світу боротьби за демократію. Перш за все, це бойовий клич для світу у його боротьбі за свободу: Якщо не зараз, коли?», — йдеться в анонсі видавництва Hutchinson Heinemann.

Усі надходження від книги будуть спрямовані на ініціативу United24, в рамках якої триває збір коштів на підтримку України.

Нагадаємо, однією з найсильніших промов Володимира Зеленського став виступ під час Мюнхенської безпекової конференції. У ньому президент закликав світову спільноту до активнішої підтримки України. «Байдужість робить співучасником», — сказав він щодо позицій лідерів деяких європейських країн.

Фото: Офіс президента

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY