Netflix готує шоу з Зеленським

Netflix готує шоу з Зеленським

4 Листопада 2022
2762
4 Листопада 2022
09:06

Netflix готує шоу з Зеленським

2762
Узяти в нього інтерв'ю приїхав комік Девід Леттерман.
Netflix готує шоу з Зеленським
Netflix готує шоу з Зеленським

Стрімінговий сервіс Netflix анонсував вихід спецвипуску шоу «Мій наступний гість не потребує представлення» з президентом України Володимиром Зеленським.

Для цього ведучий Девід Леттерман приїхав у Київ, щоб поспілкуватись із президентом України.

Про це Netflix повідомив у твіттері.

«Девід Леттерман нещодавно відвідав Київ, Україна, щоб взяти інтерв’ю у президента Володимира Зеленського для майбутнього епізоду шоу "Мій наступний гість не потребує представлення" з Девідом Леттерманом. Прем’єра окремого спеціального фільму відбудеться пізніше цього року», — йдеться у повідомленні.

Девід Леттерман — американський комік і телеведучий. У своєму шоу на Netflix він розмовляє з видатними людьми нашого часу та наводить цікаві факти з їхнього життя. Шоу виходить з 2018 року.

Раніше «Детектор медіа» писав, що Міжнародне товариство Вінстона Черчилля відзначило президента України Премією за лідерство, а кореспондент Time Саймон Шустер планує випустити книгу про Володимира Зеленського.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2762
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Антибот
530 дн. тому
Антоніо, йди за расєйскім кораблем.
Antonio
531 дн. тому
cаме те, що потрібно...73% засумували...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду