Reuters: Росія зібрала біля українського кордону 70% сил, необхідних для вторгнення

Reuters: Росія зібрала біля українського кордону 70% сил, необхідних для вторгнення

6 Лютого 2022
4814
6 Лютого 2022
11:06

Reuters: Росія зібрала біля українського кордону 70% сил, необхідних для вторгнення

4814
Інформагентство посилається «на двох неназваних посадовців США, знайомих із ситуацією».
Reuters: Росія зібрала біля українського кордону 70% сил, необхідних для вторгнення
Reuters: Росія зібрала біля українського кордону 70% сил, необхідних для вторгнення

Росія зосередила біля українських кордонів біля 70% підрозділів, котрі необхідні, за оцінкою Кремля, для повномасштабного вторгнення в Україну. Про це з посиланням на Reuters повідомляє «Радіо Свобода».

За цими даними, Москва збільшила кількість батальйонно-тактичних груп із 60 до 83 біля кордону з Україною. Ще 14 груп перебувають в дорозі.

Погодні умови, зазначають чиновники США, для руху броньованої техніки по бездоріжжю стануть найбільш сприятливими близько 15 лютого і протримаються до кінця березня.

«Цей графік, а також все більша кількість російських військ зі зростаючим потенціалом біля України, можуть свідчити про те, що вікно для дипломатії закривається», – ідеться в статті.

При цьому Reuters посилається «на двох неназваних посадовців США, знайомих із ситуацією».

Нагадаємо, раніше інформагенція з посиланням на трьох неназваних американських посадовців поширила інформацію, що Росія нібито нарощує запаси крові для військових на кордоні з Україною.

Ці дані заперечили в Міністерстві оборони України. «Інформація не відповідає дійсності. Такі "новини" є елементом інформаційно-психологічної війни. Мета такої інформації поширити паніку і страх в нашому суспільстві», – зазначила тоді заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

Фото українського військового з фейбук-сторінки Міноборони України

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4814
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ігор
809 дн. тому
Розумово-розвинутим країнам треба використовувати вже існуючий досвід впливу на патріотично-конфліктні країни. Наприклад, домовляються з Китаєм, щоб той вплинув на КНДР. Хоч продажні патріоти і заперечують (як Порошенко заперечував контроль над телеканалом «Прямий»), саме їхні дії дають прокремлівський результат, а вплив Росії постійно росте. Тому цивілізованим країнам треба спільно з Імперією зла розробити дорожню карту для України та зобов’язати 30-рублевих патріотів-екстремістів виконувати її. Навіть силою, як Пол Пота у Камбоджі (Кампучії), Мілошевича у Сербії, Каддафі у Лівії. В іншому випадку Україна так і буде лишатись джерелом конфліктів у центрі Європі та повторить долю Сирії, Афганістану тощо. Врахувати, що так звані «патріотичні» угруповання приходили до влади виключно шляхом її революційного захоплення. Якщо, тільки шлях голосування, вони владу одразу втрачали. Всього через 4 роки, як помаранчеві втратили владу через постійні сварки за контроль над потоками/хабарями та розміри відкатів за Євробачення, Євро-2012, їм довелось влаштовувати нові заворушення, щоб знов захопити владу. І знов на виборах владу втратили. Хоч позбулись проросійських територій та «сміттєвою» зброєю примусили Львів одностайно за них голосувати. Тому і лютують зараз ображаючі 73%, а собі робили наліпки 8% особливої, патріотичної крові. Та чекають нагоди заворушень, щоб знов стати перед наляканим, розгубленим суспільством: «Єдиним і останнім шансом на порятунок». Для них будь-який засіб прийти до влади, з будь-якими втратами, згодиться. Тому саме зараз (не тоді, коли вони були при владі) на Східному кордоні отаборилась православна орда їх братніх чоловічків, щоб прийти на допомогу.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду