«Не вірте апокаліптичним прогнозам»: Кулеба відреагував на повідомлення західних ЗМІ про ситуацію на кордоні

«Не вірте апокаліптичним прогнозам»: Кулеба відреагував на повідомлення західних ЗМІ про ситуацію на кордоні

7 Лютого 2022
3548
7 Лютого 2022
08:20

«Не вірте апокаліптичним прогнозам»: Кулеба відреагував на повідомлення західних ЗМІ про ситуацію на кордоні

3548
Раніше деякі провідні американські ЗМІ повідомили, що Росія зосередила на кордоні з Україною близько 70% військових сил, необхідних для вторгнення.
«Не вірте апокаліптичним прогнозам»: Кулеба відреагував на повідомлення західних ЗМІ про ситуацію на кордоні
«Не вірте апокаліптичним прогнозам»: Кулеба відреагував на повідомлення західних ЗМІ про ситуацію на кордоні

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба відреагував на інформацію західних ЗМІ щодо ситуації на кордоні з Росією.

Зокрема, в Reuters та низці інших провідних ЗМІ США раніше повідомили, що РФ зосередила біля українських кордонів близько 70% підрозділів, що необхідні, за оцінкою Кремля, для повномасштабного вторгнення в Україну. Також озвучувалась імовірна кількість жертв серед військових та цивільних.

Голова МЗС зазначив у твіттері, що Україна готова до будь-якого розвитку подій.

«Не вірте апокаліптичним прогнозам. В різних столицях прораховують різні сценарії, але Україна готова до будь-якого розвитку подій. Сьогодні Україна має потужну армію, безпрецедентну міжнародну підтримку та віру українців у свою державу. Це ворог має нас боятися, а не ми його», – йдеться в повідомленні голови МЗС.

Раніше представник Пентагону Джон Кірбі заявив, що російський уряд планує влаштувати фальшивий напад «українських військових» на російську територію, щоб створити фейкове виправдання для власного вторгнення. У МЗС на це заявили, що США заздалегідь попередили Київ про фейкове відео.

Фото: фейсбук-сторінка Міноборони України

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3548
Читайте також
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Віктор
781 дн. тому
Нормальна людина в Україні прекрасно розуміє, що війна в сучасній цивілізації може бути по зовсім іншим технологіям, ніж у 20 столітті . Адже крилаті ракети "Калібр" мають систему космічного наведення та летять до 4 тисяч км. Україна від сходу до заходу - 1100 км. Таким чином ракети можуть бути випущені іза 3000 км. від кордону України і тому говорити про стягнення до кордонів України російських військ для початку агресії - це просто фейк, який має мету спантеличити українців щодо можливості перемоги над Росією тими пукалками , які згідно своїх задумок присилає нам Захід . Заходу потрібна війна в Україні і щоб саме Україна цю війну розпочала. Адже подальше розчленування України саме Європейському Союзу та НАТО несе розширення від західних облостей України та збагачення прикарпатським підземними ресурсами. Тому і Росії, і Заходу розчленування України вигідне і існує ймовірність, що Штати і РФ саме домовились про подальше розчленування України, а діюча влада спритно виконує ці домовленості. Тільки треба нашим українським виконувачам розуміти, що потім їх доля буде такою, як у колишнього президента Грузії і ані Штати, ані Росія не захистять їх від вироку країн, що утворяться після розчленування. Мавр зробить свою справу і повинен згинути. А щодо наступу Росії - то кілька дивізіонів "Кадібр" в хвилини знищать всі наші українські сховища військової техніки ( в тому рахунку і тої, що прислали нам добродії, та сховища паливно-мастильних матеріалів - і чим тоді воювати. А перекривши газову транзитну трубу - в українській системі газового постачання не стане тиску і всі водяні носії тепла просто розморозяться, як це було вже на сході . Зрозуміло, що це і є колапс та розчленування по ознакам приєднання хто дасть тепло та світло.
Вікторія
781 дн. тому
Кулеба як міністр закордонних справ явно не в своєму кріслі сидить. Втім, таке можна про всю команду зебобиків сказати, починаючи з ніби-то президента. Кулеба взагалі розуміє, що каже на світовий загал? Дякувати треба державам, які нас підтримують, враховувати попередження, мовчки і наполегливо готуватись до найгіршого. А не бадьоро "шапками закидувати". "Професіонали" зеленські на наші голови
Киев
781 дн. тому
Эта война нужна только нашим "друзьям и партнёрам", ни нам ни России она не нужна, а наше тупоголовое руководство пытаются затянуть в эту войну
Укроп
781 дн. тому
Политика страуса? Или нечто горазд худшее? (Пример мы уже видели в Крыму!)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду