«Українська правда» передала  до НАБУ відео з Трухіним

«Українська правда» передала до НАБУ відео з Трухіним

5 Лютого 2022
3394
5 Лютого 2022
13:47

«Українська правда» передала до НАБУ відео з Трухіним

3394
Цей відеозапис із нагрудної камери поліцейського став доказом того, що народний депутат намагався підкупити поліцейських після ДТП 23 серпня 2021 року.
«Українська правда» передала  до НАБУ відео з Трухіним
«Українська правда» передала  до НАБУ відео з Трухіним

Журналісти «Української правди» передали до Національного антикорупційного бюро резонансне відео з місця ДТП за участі нардепа Олександра Трухіна.

Про це у дописі на фейсбуку розповів журналіст УП Михайло Ткач«На запит НАБУ в рамках кримінального провадження, в якому вивчаються обставини пропозиції надання неправомірної вигоди працівникам поліції народним депутатом Трухіним, сьогодні передали наявні у редакції відеоматеріали».

Відеозапис із нагрудної камери поліцейського став доказом того, що Трухін намагався підкупити поліцейських після ДТП 23 серпня 2021 року. Зокрема, на відео нардеп просив правоохоронців відпустити його та говорив, що домовиться з головою МВС Денисом Монастирським.

Сам Монастирський сказав, що Трухін не звертався до нього щодо ДТП, та підреслив, що він «негативно ставиться будь-яких питань "порєшать"». 

2 лютого 2022 року після публікації «УП» нардепа Трухіна виключили з партії «Слуга народу», відповідне рішення ухвалила голова партії Олена Шуляк.

Офіс генпрокурора відкрив проти Трухіна кримінальне провадження в межах розслідування спроби нардепа дати хабара правоохоронцям.

Президент України Володимир Зеленський назвав справедливим виключення Трухіна з партії «Слуга народу».

Олександр Трухін заявив, що йому «соромно» через свою поведінку на місці ДТП і він готовий за певних умов скласти депутатський мандат.

Скріношот із матеріалу «Української правди»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3394
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду