detector.media
05.02.2022 13:47
«Українська правда» передала до НАБУ відео з Трухіним
«Українська правда» передала  до НАБУ відео з Трухіним
Цей відеозапис із нагрудної камери поліцейського став доказом того, що народний депутат намагався підкупити поліцейських після ДТП 23 серпня 2021 року.

Журналісти «Української правди» передали до Національного антикорупційного бюро резонансне відео з місця ДТП за участі нардепа Олександра Трухіна.

Про це у дописі на фейсбуку розповів журналіст УП Михайло Ткач«На запит НАБУ в рамках кримінального провадження, в якому вивчаються обставини пропозиції надання неправомірної вигоди працівникам поліції народним депутатом Трухіним, сьогодні передали наявні у редакції відеоматеріали».

Відеозапис із нагрудної камери поліцейського став доказом того, що Трухін намагався підкупити поліцейських після ДТП 23 серпня 2021 року. Зокрема, на відео нардеп просив правоохоронців відпустити його та говорив, що домовиться з головою МВС Денисом Монастирським.

Сам Монастирський сказав, що Трухін не звертався до нього щодо ДТП, та підреслив, що він «негативно ставиться будь-яких питань "порєшать"». 

2 лютого 2022 року після публікації «УП» нардепа Трухіна виключили з партії «Слуга народу», відповідне рішення ухвалила голова партії Олена Шуляк.

Офіс генпрокурора відкрив проти Трухіна кримінальне провадження в межах розслідування спроби нардепа дати хабара правоохоронцям.

Президент України Володимир Зеленський назвав справедливим виключення Трухіна з партії «Слуга народу».

Олександр Трухін заявив, що йому «соромно» через свою поведінку на місці ДТП і він готовий за певних умов скласти депутатський мандат.

Скріношот із матеріалу «Української правди»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY