Політтехнолога Петрова відсторонили від ефіру на каналі «Рада»

Політтехнолога Петрова відсторонили від ефіру на каналі «Рада»

17 Грудня 2021
5028
17 Грудня 2021
19:11

Політтехнолога Петрова відсторонили від ефіру на каналі «Рада»

5028
Таке рішення редакційна рада каналу ухвалила сьогодні.
Політтехнолога Петрова відсторонили від ефіру на каналі «Рада»
Політтехнолога Петрова відсторонили від ефіру на каналі «Рада»

Редакційна рада каналу «Рада» 17 грудня ухвалила рішення відсторонити політтехнолога Володимира Петрова від ефіру. Про це «Детектор медіа» дізнався від джерела в апараті парламенту. Відсторонення повинне почати діяти вже сьогодні, 17 грудня.

Нагадаємо, 15 грудня 2021 року державний парламентський канал «Рада» оновив свій формат. Наразі він працює в форматі телемарафону зі включеннями для коментарів та гостями прямоефірних студій. Також щогодини виходить випуск новин. На каналі зазначають, що це тестове мовлення, а повноцінне має розпочатись 18 січня 2022 року.

В оновленні «Ради» бере участь медіаменеджер та продюсер Олексій Семенов. За його словами, він виконує роль «консультанта».

У проморолику у ролі нових ведучих «Ради» були представлені політтехнолог Володимир Петров, блогер Сергій Іванов та низка колишніх працівників українських телеканалів.

Пізніше телеканал «Рада» заявив, що не має жодного стосунку до промовідео з новими ведучими, які з 15 грудня розпочали роботу в етері оновленого мовника.

Раніше стало відомо, що у Верховній Раді на вимогу віцеспікерки парламенту Олени Кондратюк відбулася нарада, на якій обговорили ситуацію з каналом «Рада». Учасники наради дійшли згоди, що політтехнолога Володимира Петрова не повинно бути в ефірі парламентського телеканалу. Це питання ще розгляне редакційна рада каналу і винесе відповідне рішення.

Зазначимо, що Сергій Іванов є також ведучим каналу Володимира Петрова «Ісландія». Обидва почали вести на «Раді» авторські вечірні програми.

Фото: youtube.com/c/ISLNDTV

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5028
Читайте також
06.07.2023 15:40
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
1 170
31.01.2022 11:12
Ярослав Зубченко
«Детектор медіа»
6 603
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду