Політтехнолог Володимир Петров вестиме авторську програму на каналі «Рада»

Політтехнолог Володимир Петров вестиме авторську програму на каналі «Рада»

15 Грудня 2021
3877
15 Грудня 2021
08:35

Політтехнолог Володимир Петров вестиме авторську програму на каналі «Рада»

3877
Канал має вийти в оновленому форматі сьогодні, 15 грудня.
Політтехнолог Володимир Петров вестиме авторську програму на каналі «Рада»
Політтехнолог Володимир Петров вестиме авторську програму на каналі «Рада»

Політтехнолог Володимир Петров приєднається до каналу «Рада». Про це стало відомо з промовідео оновленого каналу, яке опублікувала журналістка Соня Кошкіна.

За даними джерел «Детектора медіа», на каналі він вестиме авторську програму чотири рази на тиждень.

Промовідео про оновлення каналу знімали у Верховній Раді, зокрема в сесійній залі.

«Коли опозиція дізналась, що канал «Рада» оновлюється і буде якісним каналом, то в усіх контрольованих ЗМІ вони почали свою істерику, що тепер канал буде працювати на владу. Ось що ми хочемо вам відповісти: канал «Рада» був і є державним каналом. Ми розповідали і будемо розповідати про те, що відбувається у владі. Ми будемо інформувати українців про події влади. Цієї влади, тієї, що буде після цієї. Тієї, яка буде після тієї. У цьому і є наша робота: інформувати тих, хто обрав цю владу, про роботу цієї влади», – йдеться у закадровому тексті відео.

Також на каналі «Рада» вестиме проєкти журналіст Сергій Іванов, який водночас працює на каналі Петрова «Ісландія».

Напередодні директор телеканалу «Рада» Вадим Перенчук повідомив «Детектору медіа», що 15 грудня мовник вийде в ефір в оновленому форматі та у новій студії.

За даними джерел, оновлене мовлення стартує у режимі телемарафону, а токшоу почнуть виробляти пізніше. За неофіційною інформацією, куруватиме продакшн заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко. 

Детальніше про фінансування державних мовників читайте у матеріалі «Детектора медіа» «"Дом" із Пальчевським і "Рада" із Семеновим. Скільки грошей і на що отримали з бюджету державні медіа».

Нагадаємо, що Володимир Петров – український політтехнолог, медійний консультант, засновник продакшну «Люмпени», власник і телеведучий каналу «Ісландія».

У 2000-х він став відомим інтернет-спільноті як керівник інтернет-кампанії політика Арсенія Яценюка та адміністратор його блогу. Зокрема резонанс отримала історія про те, як під логіном кандидата в президенти Петров лишив коментар «И вообщем подхожу я к твоей маме и с*у ей в рот»

У 2007 році Петров керував телеканалом КРТ, що належав регіоналу Геннадію Васильєву. 

Також, за твердженням народного депутата Сергія Терьохіна, саме через блог Петрова відбулося вкидання в медіа інформації про педофілічний скандал в «Артеку».

У 2009 році Петров також організував так зване об’єднання «Журналісти проти депутатів», за допомогою якого поширював компромат на політиків. Також Петров був автором порнографічної карикатури на Яценюка і Юлію Тимошенко, через яку відкликали тираж журналу «Фокус».

У 2010 році Володимир Петров протестував проти журналістського руху «Стоп цензурі!», а в 2013-му був фігурантом провокації з БТР із зображенням моркви на мітингу опозиції. Під час цього мітингу Вадим Тітушко напав на Ольгу Сніцарчук та Влада Соделя

У 2018 році Петров був підозрюваним у справі Tinder-скандалу за участі заступника Департаменту захисту економіки Національної поліції України Олександра Варченка та студентки Наталії Бурейко. Петрову висунули підозру за ст. 383 (завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину), ст. 162 (порушення недоторканності житла), ст. 182 (порушення недоторканності приватного життя) і ст. 343 (втручання в діяльність працівника правоохоронного органу) ККУ.

У 2019 році Володимир Петров висував свою кандидатуру на президентських та парламентських виборах.

Фото: youtube.com/c/ISLNDTV

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3877
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду