detector.media
17.12.2021 19:11
Політтехнолога Петрова відсторонили від ефіру на каналі «Рада»
Політтехнолога Петрова відсторонили від ефіру на каналі «Рада»
Таке рішення редакційна рада каналу ухвалила сьогодні.

Редакційна рада каналу «Рада» 17 грудня ухвалила рішення відсторонити політтехнолога Володимира Петрова від ефіру. Про це «Детектор медіа» дізнався від джерела в апараті парламенту. Відсторонення повинне почати діяти вже сьогодні, 17 грудня.

Нагадаємо, 15 грудня 2021 року державний парламентський канал «Рада» оновив свій формат. Наразі він працює в форматі телемарафону зі включеннями для коментарів та гостями прямоефірних студій. Також щогодини виходить випуск новин. На каналі зазначають, що це тестове мовлення, а повноцінне має розпочатись 18 січня 2022 року.

В оновленні «Ради» бере участь медіаменеджер та продюсер Олексій Семенов. За його словами, він виконує роль «консультанта».

У проморолику у ролі нових ведучих «Ради» були представлені політтехнолог Володимир Петров, блогер Сергій Іванов та низка колишніх працівників українських телеканалів.

Пізніше телеканал «Рада» заявив, що не має жодного стосунку до промовідео з новими ведучими, які з 15 грудня розпочали роботу в етері оновленого мовника.

Раніше стало відомо, що у Верховній Раді на вимогу віцеспікерки парламенту Олени Кондратюк відбулася нарада, на якій обговорили ситуацію з каналом «Рада». Учасники наради дійшли згоди, що політтехнолога Володимира Петрова не повинно бути в ефірі парламентського телеканалу. Це питання ще розгляне редакційна рада каналу і винесе відповідне рішення.

Зазначимо, що Сергій Іванов є також ведучим каналу Володимира Петрова «Ісландія». Обидва почали вести на «Раді» авторські вечірні програми.

Фото: youtube.com/c/ISLNDTV

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY