Справа Шеремета: у суді 1 вересня почнуть вивчати речові докази

Справа Шеремета: у суді 1 вересня почнуть вивчати речові докази

1 Вересня 2021
2932
1 Вересня 2021
08:10

Справа Шеремета: у суді 1 вересня почнуть вивчати речові докази

2932
Напередодні суд завершив досліджувати останній том письмових доказів.
Справа Шеремета: у суді 1 вересня почнуть вивчати речові докази
Справа Шеремета: у суді 1 вересня почнуть вивчати речові докази

У справі про вбивство журналіста Павла Шеремета Шевченківський суд Києва з 1 вересня почне вивчати речові докази, повідомляє «Судовий репортер». Потім свої докази буде долучати сторона захисту.

31 серпня суд завершив дослідження 26-го й останнього тому письмових доказів. Зокрема, протокол огляду тіла загиблого у приміщенні моргу.

Журналіст Павло Шеремет загинув 20 липня 2016 року внаслідок вибуху автомобіля в центрі Києва. 12 грудня 2019 року Нацполіція затримала і за згодою ГПУ оголосила підозрюваними лікарку й волонтерку Юлію Кузьменко, музиканта та ветерана АТО Андрія Антоненка, військову медсестру Яну Дугарь.

Усі вони заперечують свою причетність до злочину та вважають переслідування політичним. 

Яна Дугарь, згідно з рішенням суду від 26 травня 2020 року, звільнена під заставу з особистим зобов'язанням носити електронний браслет і перебувати в районі, в якому розміщена її військова частина.

Андрій Антоненко знаходиться під домашнім арештом.

4 серпня 2021 року суд змінив запобіжний захід обвинуваченій Юлії Кузьменко з цілодобового домашнього арешту на нічний. За її словами, за нею стежатьяк і за іншою обвинуваченою у справі – Яною Дугарь.

Фото: radiosvoboda.org

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2932
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Eugene
966 дн. тому
Московська агентура ,що засіла в СБУ, провоохоронних органах,робить свою чорну справу:засуджувати ,знищувати справжніх патріотів України- Антоненко,Кузменко,Дугарь,С.Семенченко,Павловський і сотні інших,які мають активну позицію,не сиділи вдома коли ворог пішов на нас війною.Задача в цих покидьків,- зневірити українців,заставити боятись ставати на захист своєї держави.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду