detector.media
01.09.2021 08:10
Справа Шеремета: у суді 1 вересня почнуть вивчати речові докази
Справа Шеремета: у суді 1 вересня почнуть вивчати речові докази
Напередодні суд завершив досліджувати останній том письмових доказів.

У справі про вбивство журналіста Павла Шеремета Шевченківський суд Києва з 1 вересня почне вивчати речові докази, повідомляє «Судовий репортер». Потім свої докази буде долучати сторона захисту.

31 серпня суд завершив дослідження 26-го й останнього тому письмових доказів. Зокрема, протокол огляду тіла загиблого у приміщенні моргу.

Журналіст Павло Шеремет загинув 20 липня 2016 року внаслідок вибуху автомобіля в центрі Києва. 12 грудня 2019 року Нацполіція затримала і за згодою ГПУ оголосила підозрюваними лікарку й волонтерку Юлію Кузьменко, музиканта та ветерана АТО Андрія Антоненка, військову медсестру Яну Дугарь.

Усі вони заперечують свою причетність до злочину та вважають переслідування політичним. 

Яна Дугарь, згідно з рішенням суду від 26 травня 2020 року, звільнена під заставу з особистим зобов'язанням носити електронний браслет і перебувати в районі, в якому розміщена її військова частина.

Андрій Антоненко знаходиться під домашнім арештом.

4 серпня 2021 року суд змінив запобіжний захід обвинуваченій Юлії Кузьменко з цілодобового домашнього арешту на нічний. За її словами, за нею стежатьяк і за іншою обвинуваченою у справі – Яною Дугарь.

Фото: radiosvoboda.org

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY