LIGA.net запустила англомовну версію сайту

LIGA.net запустила англомовну версію сайту

12 Квітня 2023
1714

LIGA.net запустила англомовну версію сайту

1714
Основний фокус англомовної версії сайту зроблений на діловому контенті.
LIGA.net запустила англомовну версію сайту
LIGA.net запустила англомовну версію сайту

Український новинний портал LIGA.net запустив англомовну версію сайту. Про це «Детектору медіа» повідомила головна редакторка LIGA.net Юлія Банкова.

Англомовну версію сайту офіційно запустили у п’ятницю, 7 квітня, однак робота над її наповненням почалась ще 16 березня.  

За словами Юлії Банкової, основний фокус зроблений на діловому контенті, зокрема, на темах війни, бізнесу та фінансів.  Окрім новин на сайті публікуються переклади актуальних статей та переклади матеріалів рубрики «Думки». Над наповненням сайту працюють два редактори. Також редакція запустила окрему англомовну сторінку у Twitter.

 Читайте також: 

Портал Liga.net працює на медіаринку з 2000 року, входить до медіахолдингу Ligamedia. Головним редактором онлайн-видання до грудня 2021 року був Борис Давиденко. З 1 грудня 2021 року редакцію LIGA. net очолила співзасновниця та колишня керівниця ГО «Громадське телебачення» Юлія Банкова.

У липні 2020 року LIGA.net запустила платний сервіс доступу до контенту без реклами, а у грудні 2020 року новий сервіс для передплатників – підбірку кращих історій світових ЗМІ за тиждень в українському перекладі.

Інтерв’ю з Юлією Банковою та співвласником і СEO групи компаній «Ліга» Дмитром Бондаренком від січня 2022 року читайте за посиланням.

Графіка: LIGA.net

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1714
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду