Юлія Банкова очолила редакцію LIGA.net – офіційна заява

Юлія Банкова очолила редакцію LIGA.net – офіційна заява

17 Листопада 2021
3508
17 Листопада 2021
11:23

Юлія Банкова очолила редакцію LIGA.net – офіційна заява

3508
Юлія Банкова: Портал LIGA.net залишається відданим журналістським стандартам і має бездоганну експертизу у темах бізнесу, фінансів, технологій та політики. Експертизу, за яку читачі готові платити.
Юлія Банкова очолила редакцію LIGA.net – офіційна заява
Юлія Банкова очолила редакцію LIGA.net – офіційна заява

Співзасновниця та колишня керівниця ГО «Громадське телебачення» Юлія Банкова стала головною редакторкою порталу LIGA.net. До виконання своїх обов’язків вона повноцінно береться з 1 грудня.

Банкова заявила, що у її планах – зберегти якість журналістики LIGA.net та донести цю цінність до аудиторії.

«Останні кілька років я багато працювала над розширенням аудиторії медіа на digital платформах і над встановленням тісного зв’язку ньюзруму з аудиторією. Слухати свою аудиторію, говорити з нею і давати їй те, що справді має для неї значення, – сьогодні це вирішальне для медіа, яким фактично доводиться конкурувати зі сферою розваг… У моїх планах – зберегти якість журналістики LIGA.net та донести цю цінність до аудиторії. Я бачу LIGA.net прогресивним та сміливим медіа, яке залишається відданим журналістським стандартам і має бездоганну експертизу у темах бізнесу, фінансів, технологій та політики. Експертизу, за яку читачі готові платити», – каже Банкова.

Гендиректор групи компаній «ЛІГА» Дмитро Бондаренко заявив, що перед редакцією стоять досить амбітні цілі, «для досягнення яких потрібно переглянути поточні бізнес-процеси».

«У нас активно триває робота з підготовки до запуску PayWall. Ми працюємо над новими центрами монетизації та додатковими цінностями для наших читачів та стейкхолдерів. Одне з найважливіших завдань – продовження розвитку контенту, що є основою нашої справи. Також у нас є низка внутрішніх завдань, над якими потрібно працювати», – каже Бондаренко.

Останні сім років Банкова працювала на hromadske журналісткою, редакторкою, а у 2019-2021 рр. очолювала це медіа. До того вона працювала на телеканалі TVi (2010-2013), а також на Першому національному телеканалі (2008-2010, сьогодні – Суспільне), звідки звільнилася через прояви цензури з боку адміністрації президента Януковича.

16 листопада головред LIGA.net Борис Давиденко повідомив, що залишає свою посаду з 1 грудня. За його словами, він залишиться у сфері медіа, але поки що не може назвати конкретного місця, де працюватиме.

Фото: відкриті джерела

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3508
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду