«Європейська правда» запустила англомовну версію сайту

«Європейська правда» запустила англомовну версію сайту

21 Січня 2022
2579
21 Січня 2022
20:48

«Європейська правда» запустила англомовну версію сайту

2579
Реалізація проєкту стала можливою завдяки краудфандінгу та Google Translate.
«Європейська правда» запустила англомовну версію сайту
«Європейська правда» запустила англомовну версію сайту

До сайту «Європейської правди» додалася англомовна версія, European Pravda. Про це оголосив редактор сайту Сергій Сидоренко

Як він зазначив, контент для міжнародної аудиторії не дублюватиметься: «Ми вирішили обмежитися перекладом короткого змісту статей, оглядів та інтерв'ю щодо подій в Україні, які можуть цікавити міжнародну аудиторію». 

Якщо ж стаття видалася важливою, повну її версію англійською можна прочитати за допомогою Google Translate, радить Сергій Сидоренко.

«Це для початку. Далі ми продовжимо. В будь-якім разі, англомовна версія сайту доповнюватиме контент українською, адже наша мета — інформувати українців та змінювати Україну»,  повідомив редактор.

Наповнюватиме нову версію редакція «Європейської правди». Зараз до команди запросили ще одного співробітника.

Щодо економічних питань, то, як ідеться в анонсі, реалізація нового починання стала можливою завдяки проєкту з краудфандінгу Міжнародного фонду «Відродження».

Нагадаємо, нещодавно англомовну версію сайту NV.ua запустила команда НВ під керівництвом Віталія Сича. 

Також про події в Україні міжнародна аудиторія має можливість дізнаватися з сайту The Kyiv Independent. Цей проєкт стартував невдовзі після конфлікту команди журналістів із власником Kyiv Post Аднаном Ківаном.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2579
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду