detector.media
15.04.2021 10:33
Ведуча Тетяна Даниленко повернулася на телебачення
Ведуча Тетяна Даниленко повернулася на телебачення
Вона вестиме проєкт інтерв’ю на 4 каналі.

На 4 каналі 15 квітня о 22:00 відбудеться прем’єра проєкту «Постаті», ведучою якого стала Тетяна Даниленко. Про це повідомив канал.

«Після майже дворічної паузи я повертаюся на телебачення. Не стільки для того, щоб закрити власні гештальти, скільки для того, щоб принести плюс один український голос, – розповіла Даниленко. – Чому 4-ий канал? Бо на 4-му вже зібралася хороша компанія колег. Самодостатніх, з власними поглядами. Усі разом, на мою думку, ми зможемо з гідністю працювати в нинішній непростий момент».

Ведуча каже, що братиме інтерв’ю у впливових постатей, «чиї думки і рішення впливають на наше з вами майбутнє». Гостем прем’єрного випуску став голова Верховної Ради України Дмитро Разумков. «Постаті. З Тетяною Даниленко» виходитимуть щочетверга о 22:00.

Нагадаємо, після того, як у червні 2019 року новим власником каналу ZIK став соратник Віктора Медведчука – Тарас Козак, низка топменеджерів медіахолдингу ZIK та ведучих заявили про звільнення. Зокрема, з каналу пішла Тетяна Даниленко. 24 квітня 2020 року вона провела останній ефір на «Радіо НВ». Її проєкт «Підсумки тижня» закрили. Тоді вона повідомила про плани запустити власний ютуб-проєкт.

2 травня 2020 року теле- і радіоведуча Тетяна Даниленко запустила ютуб-канал «Даниленко.», на якому публікує  авторський контент суспільно-політичної тематики.

Фото: Валентина Науменко, 4 канал 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY