detector.media
12.01.2021 16:25
Артем Марков іде з «Бабеля»
Артем Марков іде з «Бабеля»
Видання шукає нового арт-директора.

Артем Марков повідомив, що залишає посаду арт-директора видання «Бабель».

У коментарі «Детектору медіа» він розповів, що вирішив сконцентруватися на власному проєкті – студії розробки з фокусом на VR/AR-проєкти «Plastifikator». «У нас був AR-додаток для в’язниці-музею в Нью-Йорку. VR-тренажер для важкого в користуванні апарату для аналізів. Інтерактивний стенд для спортивної команди одного американського вишу. І ще кілька інших проєктів», – сказав пан Марков та додав, що скоро запустять сайт студії.

Нині він допомагає виданню знайти нового арт-директора.

«З "Бабелем" розходимось полюбовно. І зараз я допомагаю знайти нового арт-директора, до речі, відкритий для пропозицій. Тож буду допомагати, поки такий не з’явиться, або поки моя дизайнерка не зможе поратися сама», – повідомив Артем Марков та уточнив, що близько місяця ще співпрацюватиме з «Бабелем».

Він каже, що перед новим арт-директором стоїть завдання – якісно та стильно візуалізувати всі новини та тексти на сайті, у соціальних мережах тощо.

«Ти будеш багато слухати й аналізувати, щоб впроваджувати нові фічі та навіть розділи на сайт. Арт-діру більше всіх не однаково. Креатив не створити одному: тобі потрібно бріфувати, мотивувати і контролювати фотографів, дизайнерів, ілюстраторів і розробників, – написав Артем Марков у Facebook. – Тут треба бути мультифункціональною машиною креативу, але якщо впораєшся – є можливість створити дуже багато крутих штук».

«Бабель» пропонує умови: конкурентна зарплата, робоча техніка, офіс в центрі Києва, професійний колектив.

Щодо роботи треба писати Артему Маркову в усіх соцмережах або на пошту tomasmarkov@gmail.com.

Нагадаємо, 20 листопада 2020 року журналістка Марія Жартовська повідомила, що йде з «Бабеля».

Фото: Артем Марков / Facebook 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY