detector.media
05.11.2020 16:59
Тетяна Шевченко пішла з 24 каналу
Тетяна Шевченко пішла з 24 каналу
Ведучу на заміну пані Шевченко канал ще не знайшов.

Ведуча Тетяна Шевченко повідомила «Детектору медіа», що 4 листопада пішла з 24 каналу.

«Канал міняє формат і новий формат мені не цікавий. Керівництву, звичайно, хотілося б бачити більш зацікавленого співробітника в новому проєкті. Тому ми прийшли до спільного рішення – я рухаюсь далі, а 24 канал шукає нове обличчя», – розповіла вона.

На своїй сторінці в Facebook ведуча написала, що шукає нову роботу телеведучої новин, програм або ток-шоу.

На 24 каналі розповіли «Детектору медіа», що ведучу на заміну пані Шевченко ще не знайшли, наразі тривають кастинги. «Формат змінився вже досить давно – стало більше гостьових студій  скайпом – експерти, очевидці подій в кожному випуску "На цю хвилину" і "На цю хвилину про головне"», – додали на каналі.

Тетяна Шевченко працювала ведучою ранкових новин на 24 каналі, до цього – в івент-агентстві, була фотографом, налагоджувала комунікацію між Службою надзвичайних ситуацій та журналістами.

Нагадаємо, 2 березня 2020 року стало відомо, що з 24-го каналу скоротили ведучих Ілону Довгань та Лесю Вакулюк. Разом з ведучими скоротили також денну редакторку Олександру Ревуцьку. Пані Ревуцька уточнила, що в заяві вона й ведучі 24-го каналу писали «за згодою сторін», бо «скорочувати» офіційно на каналі відмовилися.

Роман Андрейко заявив, що всі зміни, пов’язані з переформатуванням, передбачають реформування команди. Натомість Олександра Ревуцька сказала, що має кілька версій, чому їх звільнили– «найбільш притомна – нас трьох звільнили, бо нами важко було маніпулювати».

Співвласник і генеральний директор медіахолдингу «Люкс» (24 канал, «Люкс ФМ», «Максимум ФМ») Роман Андрейко розповів, що 24 канал у рамках переформатування, зокрема – змінив форми подачі новин, переорієнтувавшись на авторські проєкти. Також наприкінці лютого в ефір вийшли нові проєкти «Ранок на 24-му», «Гуд Найт Юкрейн» та програма інтерв’ю «Перехресний допит».

19 жовтня 2020 року з 24-го каналу звільнили ведучого Антона Голобородька. За його словами, це рішення аргументували «розбіжністю в життєвих позиціях», які стосувалися теми COVID-19 та самоізоляції. Натомість Роман Андрейко сказав, що з паном Голобородьком попрощалися «за згодою сторін» через «безвідповідальне ставлення до роботи».


Фото: Тетяна Шевченко / Facebook 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY