Владислав Головін став заступником головреда «Forbes Україна»

Владислав Головін став заступником головреда «Forbes Україна»

7 Квітня 2020
3166

Владислав Головін став заступником головреда «Forbes Україна»

3166
Засновник проєкту «Батьківський клуб» Владислав Головін став заступником головного редактора журналу «Forbes Україна». Про це він повідомив у коментарі «Детектору медіа».
Владислав Головін став заступником головреда «Forbes Україна»
Владислав Головін став заступником головреда «Forbes Україна»

Владислав Головін також оголосив, що шукає редактора та грантове фінансування для «Батьківського клубу». Він уточнив, що не залишає проєкт, а буде ним займатися у вільний від роботи час.

На посаду редактора «Батьківського клубу» пан Головін шукає журналіста чи людину з досвідом роботи в медіа, яка б поділяла цінності проєкту. Детальніше про сам проєкт тут.

Владислав Головін раніше був редактором блоку «Предпринимательство» «Forbes Україна».

Нагадаємо, 30 березня стало відомо, що журнал «Forbes Україна» повертається в Україну. Його почнуть видавати цієї весни, він виходитиме десять разів на рік українською та російською мовами. Інтернет-видання вийде в другій половині 2020 року. Новим видавцем журналу стало ТОВ «Уяви!» Артура Гранца та Володимира Федоріна.

Головним редактором «Forbes Україна» став Володимир Федорін. Він очолював «Forbes Україна» з моменту запуску і до серпня 2013 року. Він залишив видання через продаж «Українського медіа холдингу» Борисом Ложкіним і його партнерами Сергію Курченку.

2 квітня колишній радник міністра економічного розвитку та торгівлі Володимир Ланда став заступником головного редактора журналу «Forbes Україна».

Колишня редакторка рубрики «НВ Бізнес» Катерина Шаповал стала старшою кореспонденткою в «Forbes Україна».

Журнал «Forbes Україна» видавав «Український медіа холдинг» (UMH Group) з березня 2011 року. Останній номер вийшов у січні 2017 року, а сайт припинив оновлення місяцем пізніше. У березні 2017 року звільнився головред видання та частина команди.

Фото: Владислав Головін / Facebook 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3166
Читайте також
30.03.2020 18:28
«Детектор медіа»
4 599
18.06.2018 14:20
Дар’я Мещерякова
для «Детектора медіа»
1 576
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду