«Forbes Україна» відкрив низку вакансій

«Forbes Україна» відкрив низку вакансій

27 Липня 2020
2992

«Forbes Україна» відкрив низку вакансій

2992
Видання скоро запустить свій сайт.
«Forbes Україна» відкрив низку вакансій
«Forbes Україна» відкрив низку вакансій

Журнал «Forbes Україна» шукає редакторів новин, редактора розділу «Гроші», репортера рубрики «Свій бізнес», репортера рубрики «Інновації/Технології», репортера рубрик «Лідерство» та «Кар'єра», репортера рубрики «Життя», редактора соцмереж (SMM) та перекладача. Про це повідомив Віктор Кіщак на своїй сторінці в Facebook.

«Forbes Україна» шукає працівників на сайт:

  • редактори новин мають розуміти, які новини в бізнесовій та економічній тематиці дійсно важливі, зрозуміло та лаконічно пояснити, чому це важливо, пояснити, на що ці новини впливають;
  • редактор розділу «Гроші» має писати про те, як і де примножити статки (або хоча б зберегти);
  • репортер рубрики «Свій бізнес» має шукати і писати про кейси малого та середнього бізнесу, розповідати та пояснювати, як побудувати свій бізнес;
  • репортер рубрики «Інновації/Технології» має писати про IT та угоди в цій сфері, про трансформацію бізнесу, про нові процеси і практики;
  • репортер рубрик «Лідерство» та «Кар'єра» має писати про менеджерські практики, CEO, про soft skills та hard skills, про розвиток лідера в бізнес-процесах;
  • репортер рубрики «Життя» має писати про аrt, entertainment, подорожі і багато іншого поза роботою;
  • редактор соцмереж (SMM) має лаконічно писати та продавати тексти Forbes в соцмережах, знати інструменти просування;
  • перекладач (репортер міжнародних текстів) має знаходити в закордонних медіа матеріали та перекладати.

Резюме з посиланнями на власні матеріали необхідно надсилати на пошту v.kishchak@forbes.ua з обов'язковою позначкою позиції, яка вас цікавить.

Нагадаємо, 30 березня стало відомо, що журнал «Forbes Україна» повертається в Україну. Його почнуть видавати цієї весни, він виходитиме десять разів на рік українською та російською мовами. Інтернет-видання вийде в другій половині 2020 року. Новим видавцем журналу стало ТОВ «Уяви!» Артура Гранца та Володимира Федоріна.

Головним редактором «Forbes Україна» став Володимир Федорін. Він очолював «Forbes Україна» з моменту запуску і до серпня 2013 року. Він залишив видання через продаж «Українського медіа холдингу» Борисом Ложкіним і його партнерами Сергію Курченку.

29 травня 2020 року надійшов у продаж перший друкований номер.

Журнал «Forbes Україна» видавав «Український медіа холдинг» (UMH Group) з березня 2011 року. Останній номер вийшов у січні 2017 року, а сайт припинив оновлення місяцем пізніше. У березні 2017 року звільнився головред видання та частина команди.

Фото: Віктор Кіщак / Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2992
Читайте також
30.03.2020 18:28
«Детектор медіа»
4 626
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду