Перший номер нового «Forbes Україна» вийде наприкінці останнього тижня травня

Перший номер нового «Forbes Україна» вийде наприкінці останнього тижня травня

24 Травня 2020
5408
24 Травня 2020
09:13

Перший номер нового «Forbes Україна» вийде наприкінці останнього тижня травня

5408
Перше число журналу вже пішло в друк і вийде в останні дні травня, повідомив «Детектору медіа» головний редактор журналу Володимир Федорин.
Перший номер нового «Forbes Україна» вийде наприкінці останнього тижня травня
Перший номер нового «Forbes Україна» вийде наприкінці останнього тижня травня

«Новий “Forbes Україна” друкує типографія “Новий друк”. Перший номер журналу очікуємо наприкінці наступного тижня, – сказав головний редактор видання Володимир Федорин. – Решта залежить від фізичних реалій: швидкість друку, щільність паперу».

Паперове видання матиме 160 шпальт. Із них у першому числі 20 чи 21 шпальту займатиме реклама. За словами пана Федорина, «в 2011 році реклами було в 2,5 рази більше, ніж цього разу. В принципі на тлі поточної руїни – це більш ніж гідний результат».

У першому числі журналу буде список ста найзаможніших українців. Редакція запропонує свою версію того, «як розподіляється українське багатство». Центральна тема не лише першого, а й усіх номерів – український бізнес.

«Загалом головна тема першого номера і Forbes у цілому – потрібно прагнути щось створювати. Якщо ти створюєш щось потрібне людям, люди до тебе потягнуться. Мені здається, виходить дуже оптимістичний номер – про людей, які стараються, добиваються і роблять наше життя кращим», – пояснив пан Федорин. Приміром, перший номер міститиме статтю про Український католицький університет.

Перший номер нового «Forbes Україна» готували півтора місяця. За словами пана Федорина, жоден проєкт Forbes у світі не стартував так швидко. «Я пишався тим, що ми запустили Forbes в Україні у 2010-2011 роках за три місяці. Зараз ми це зробили вдвічі швидше з меншою командою і без “хвоста” з великим медіахаусом», – наголосив він.

Новий український Forbes матиме і сайт, але його запустять пізніше. «Нагадаю, що в попередній операції між запуском журналу і сайту минуло два роки. Зараз до появи сайту мине набагато менше часу. Ми будемо всюди – в кожній прасці у тих, кого це зацікавить», – сказав головред.

Поки що на сайті «Forbes Україна» можна оформити передплату.

Інтерв’ю Володимира Федорина про рестарт українського Forbes читайте невдовзі на «Детекторі медіа».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5408
Читайте також
30.03.2020 18:28
«Детектор медіа»
4 626
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду