З «Радио Вести» звільняються топ-менеджери

З «Радио Вести» звільняються топ-менеджери

23 Лютого 2017
3678

З «Радио Вести» звільняються топ-менеджери

3678
З 1 березня з «Радио Вести» звільняються генеральний продюсер Віталій Докаленко, шеф-редактор інформаційної служби Ольга Куришко і програмний директор Ірина Сінченко.
З «Радио Вести» звільняються топ-менеджери
З «Радио Вести» звільняються топ-менеджери

Як повідомили «Детектору медіа» джерела з радіостанції, днями Віталій Докаленко оголосив колективу, що 28 лютого – його останній робочий день. А сьогодні, 23 лютого, про своє рішення через тиждень залишити «Радио Вести» повідомили на редколегії Ольга Куришко та Ірина Сінченко.

Генеральний продюсер «Радио Вести» Віталій Докаленко підтвердив «Детектору медіа», що з 1 березня йде з медіахолдингу: «Так, іду, з 1 березня. Час прийшов для досягнення нових звершень».

Він також підтвердив, що з «Радио Вести» йдуть інші співробітники, але не захотів називати імен. «Я не можу відповідати за усіх, хто йде. Я люблю говорити, коли є факт. Один факт є, і це – я. З усіма іншими розмовляйте самі, а там подивимось. Я права не маю коментувати за інших, – сказав він.

Пан Докаленко також повідомив, що не знає, де працюватиме далі: «Не знаю я. Поки що йду, тому що йду».

За словами джерел «Детектора медіа», раніше співробітники «Радио Вести» підписали надані їм роботодавцем повідомлення про те, що з 28 лютого холдингу «Вести Украина» можуть бути не потрібні їхні послуги, якщо не буде продовжено ліцензії «Радио Вести». Але топ-менеджери редакції самі прийняли рішення припинити співпрацю з радіостанцією, не чекаючи продовження ліцензій.

Тим часом Нацрада 16 лютого і 23 лютого не змогла розглянути заяви «Радио Вести» про продовження строку дії ліцензій на мовлення в Києві та Харкові через судові ухвали, які заблокували розгляд цих питань. На думку членів Нацради, ці ухвали винесені в інтересах холдингу «Вести Украина» (хоча позивачами є звичайні громадяни), тому що в такий спосіб «Радио Вести» хоче уникнути відмови Нацради в продовженні ліцензій.

«Радио Вести» також веде активну інформаційну підтримку свого протистояння з Нацрадою: в ефірі крутять ролики про Нацраду, на вулицях розповсюджувачі безкоштовних примірників газети «Вести» збирають підписи на підтримку «Радио Вести».

Нацрада може відмовити радіостанції в продовженні строку дії ліцензій через наявність санкцій: у київського «Радио Вести» є чотири попередження, у харківського - одне попередження та один штраф.

За неофіційними даними, власником медіахолдингу «Вести Украина» є колишній міністр доходів і зборів Олександр Клименко, але за документами він не є ані власником, ані кінцевим бенефіціаром. Керівником медіахолдингу є Ольга Семченко, колишня прес-секретар Олександра Клименка.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3678
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду