detector.media
23.02.2017 12:14
З «Радио Вести» звільняються топ-менеджери
З «Радио Вести» звільняються топ-менеджери
З 1 березня з «Радио Вести» звільняються генеральний продюсер Віталій Докаленко, шеф-редактор інформаційної служби Ольга Куришко і програмний директор Ірина Сінченко.

Як повідомили «Детектору медіа» джерела з радіостанції, днями Віталій Докаленко оголосив колективу, що 28 лютого – його останній робочий день. А сьогодні, 23 лютого, про своє рішення через тиждень залишити «Радио Вести» повідомили на редколегії Ольга Куришко та Ірина Сінченко.

Генеральний продюсер «Радио Вести» Віталій Докаленко підтвердив «Детектору медіа», що з 1 березня йде з медіахолдингу: «Так, іду, з 1 березня. Час прийшов для досягнення нових звершень».

Він також підтвердив, що з «Радио Вести» йдуть інші співробітники, але не захотів називати імен. «Я не можу відповідати за усіх, хто йде. Я люблю говорити, коли є факт. Один факт є, і це – я. З усіма іншими розмовляйте самі, а там подивимось. Я права не маю коментувати за інших, – сказав він.

Пан Докаленко також повідомив, що не знає, де працюватиме далі: «Не знаю я. Поки що йду, тому що йду».

За словами джерел «Детектора медіа», раніше співробітники «Радио Вести» підписали надані їм роботодавцем повідомлення про те, що з 28 лютого холдингу «Вести Украина» можуть бути не потрібні їхні послуги, якщо не буде продовжено ліцензії «Радио Вести». Але топ-менеджери редакції самі прийняли рішення припинити співпрацю з радіостанцією, не чекаючи продовження ліцензій.

Тим часом Нацрада 16 лютого і 23 лютого не змогла розглянути заяви «Радио Вести» про продовження строку дії ліцензій на мовлення в Києві та Харкові через судові ухвали, які заблокували розгляд цих питань. На думку членів Нацради, ці ухвали винесені в інтересах холдингу «Вести Украина» (хоча позивачами є звичайні громадяни), тому що в такий спосіб «Радио Вести» хоче уникнути відмови Нацради в продовженні ліцензій.

«Радио Вести» також веде активну інформаційну підтримку свого протистояння з Нацрадою: в ефірі крутять ролики про Нацраду, на вулицях розповсюджувачі безкоштовних примірників газети «Вести» збирають підписи на підтримку «Радио Вести».

Нацрада може відмовити радіостанції в продовженні строку дії ліцензій через наявність санкцій: у київського «Радио Вести» є чотири попередження, у харківського - одне попередження та один штраф.

За неофіційними даними, власником медіахолдингу «Вести Украина» є колишній міністр доходів і зборів Олександр Клименко, але за документами він не є ані власником, ані кінцевим бенефіціаром. Керівником медіахолдингу є Ольга Семченко, колишня прес-секретар Олександра Клименка.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY