Андрій Шевченко хоче залишити Комітет з питань свободи слова та інформації

12 Квітня 2012
7355
12 Квітня 2012
11:27

Андрій Шевченко хоче залишити Комітет з питань свободи слова та інформації

7355
Та перейти до Комітету з питань правової політики
Андрій Шевченко хоче залишити Комітет з питань свободи слова та інформації

Учора, 11 квітня, у Верховній Раді був зареєстрований проект постанови про перехід народного депутата Андрія Шевченка («БЮТ-Батьківщина») з Комітету з питань свободи слова та інформації до Комітету з питань правової політики. Про це пише газета «Коммерсантъ-Украина».

 

Як повідомив «Коммерсанту» Андрій Шевченко, у Комітеті з питань правової політики він планує «розширити свою компетенцію» і «зайнятися правовими питаннями»: «Я є народним депутатом уже шість років, і весь цей час моя робота була пов'язана з медіа і ЗМІ. Але моя освіта й досвід роботи цілком дозволяють мені займатися правовою діяльністю».

 

За словами пана Шевченка, до парламентських виборів (28 жовтня) він має намір встигнути «ініціювати внесення змін до Конституції, попрацювати з президентом, Кабінетом Міністрів і центральними органами влади, створити механізми правової допомоги населенню».

 

Зазначимо, що Андрій Шевченко останнім часом нерегулярно відвідує засідання Комітету з питань свободи слова та інформації. Як відомо, з 24 вересня 2010 року по 13 січня 2012 року Андрій Шевченко очолював цей комітет. Зняти його з цієї посади запропонувала перший заступник голови комітету Олена Бондаренко (Партія регіонів), звинувативши його в «розвалі роботи комітету» і прийнятті одноосібних рішень.

 

До обрання народним депутатом Андрій Шевченко працював телевізійним журналістом.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7355
Читайте також
16.01.2012 14:19
Сергій Грабовський
для «Детектор медіа»
11 073
16.01.2012 11:30
Юлия Рябчун, «Коммерсатъ. Украина»
13 206
22.12.2011 10:37
«Экономические известия»
12 558
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
frog
4402 дн. тому
І там налажає!
Сват
4402 дн. тому
Туда ему и дорога. А то все верещал про то, что он до последнего вздоха журналистов защищать будет. Да триста лет мы ему нужны.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду