detector.media
12.04.2012 11:27
Андрій Шевченко хоче залишити Комітет з питань свободи слова та інформації
Андрій Шевченко хоче залишити Комітет з питань свободи слова та інформації
Та перейти до Комітету з питань правової політики

Учора, 11 квітня, у Верховній Раді був зареєстрований проект постанови про перехід народного депутата Андрія Шевченка («БЮТ-Батьківщина») з Комітету з питань свободи слова та інформації до Комітету з питань правової політики. Про це пише газета «Коммерсантъ-Украина».

 

Як повідомив «Коммерсанту» Андрій Шевченко, у Комітеті з питань правової політики він планує «розширити свою компетенцію» і «зайнятися правовими питаннями»: «Я є народним депутатом уже шість років, і весь цей час моя робота була пов'язана з медіа і ЗМІ. Але моя освіта й досвід роботи цілком дозволяють мені займатися правовою діяльністю».

 

За словами пана Шевченка, до парламентських виборів (28 жовтня) він має намір встигнути «ініціювати внесення змін до Конституції, попрацювати з президентом, Кабінетом Міністрів і центральними органами влади, створити механізми правової допомоги населенню».

 

Зазначимо, що Андрій Шевченко останнім часом нерегулярно відвідує засідання Комітету з питань свободи слова та інформації. Як відомо, з 24 вересня 2010 року по 13 січня 2012 року Андрій Шевченко очолював цей комітет. Зняти його з цієї посади запропонувала перший заступник голови комітету Олена Бондаренко (Партія регіонів), звинувативши його в «розвалі роботи комітету» і прийнятті одноосібних рішень.

 

До обрання народним депутатом Андрій Шевченко працював телевізійним журналістом.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY