ТОНІС закриває «Світські хроніки» та «Рейс 24» і звільняє шість журналістів новин

3 Червня 2009
22827
3 Червня 2009
18:42

ТОНІС закриває «Світські хроніки» та «Рейс 24» і звільняє шість журналістів новин

22827
ТОНІС закриває «Світські хроніки» та «Рейс 24» і звільняє шість журналістів новин

Телеканал ТОНІС закриває «Світські хроніки» та «Рейс 24», а також звільняє шість журналістів інформаційної служби. Про це «Детектор медіа» повідомив голова правління каналу Дмитро Тузов. 

 

«Ми призупиняємо програму "Світські хроніки" принаймні до моменту її повного переформатування, закриваємо проект "Рейс 24"», – сказав пан Тузов. За його словами, журналісти  «Світських хронік» поки що лишаються на проекті і готують нову концепцію. Що буде з командою проекту «Рейс 24», поки що не відомо. 

 

«В інформаційній службі ми залишаємо 6 із 12 журналістів», – сказав також Дмитро Тузов. Голова правління ТОНІСа не виключає й подальших змін на каналі: «Далі будуть зміни і щодо програмного продукту, і щодо власного виробництва, безумовно. Але поки що це все, що я можу сказати». 

 

Нагадаємо, раніше пан Тузов повідомляв про скорочення працівників та проектів власного виробництва. 

 

«У літній період це робити найдоцільніше. Швидше за все частину проектів буде закрито. Кінцеве рішення ми маємо прийняти найближчим часом. І тоді вже буде зрозумілою кількість тих, хто залишиться працювати і буде задіяний у власному виробництві», – тоді пояснював пан Тузов ТК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22827
Читайте також
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
media
5438 дн. тому
Димочка, сам-то не думаешь последовать примеру многих старших товарищей? Думаешь оценят преданность? У Пушкина помнишь: "Что он не ведает святыни, что он не помнит благостыни, что он не ценит ничего...." (кажется так, хотя не уверен в точности цитаты)
Горячофф
5441 дн. тому
Зато на тонисе появилась новая, супер-передача с дашей шаповаловой. Выходит - шило на мыло!
Макс Рубин
5441 дн. тому
Господи, да закройте уже наконец все так называемые "медиа-проекты" г-на Костерина! сколько можно рубить хвост кошке маленькими кусочками?!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду