Алла Липовецька призначена на посаду директора з виробництва телеканалу «Інтер»

15 Листопада 2012
10291
15 Листопада 2012
13:01

Алла Липовецька призначена на посаду директора з виробництва телеканалу «Інтер»

10291
Вона повернулась на цю посаду після того, як Володимир Зеленський перестав бути генеральним продюсером «Інтера»
Алла Липовецька призначена на посаду директора з виробництва телеканалу «Інтер»

Телеканал «Інтер» підтвердив призначення Алли Липовецької на посаду директора з виробництва Приватного акціонерного товариства «​​Телеканал «Інтер». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

На цій посаді  пані Липовецька відповідатиме за власне телевізійне виробництво каналу і його програмну політику.

 

Також, за цією інформацією, директором «07 продакшн» призначена екс-директор продакшину Activ Vision Марина Квасова, а  головним режисером «07 продакшн» став Андрій Нестеренко.

 

Пан Нестеренко тривалий час працював на «1+1», де обіймав посади  головного режисера «Плюсів», керівника промодепартаменту та режисера відділу науково-публіцистичних программ. У2010 році він звільнився і надалі співпрацював з різними продакшинами. Зокрема, був режисером серіалу-розслідування «СБУ. Спецоперація», знятого ISTIL Studios на замовлення «Інтера».

 

«Детектор медіа» з посиланням на власні джерела вже повідомляла  про те, що генеральний продюсер телепрограм російської компанії Story First Production Алла Липовецька займе одну з керівних посад телеканалу «Інтер» та куруватиме власне виробництво каналу. За інформацією джерел, пані Липовецька розпочала роботу на каналі 12 листопада.

 

Нагадаємо,  восени минулого року Алла Липовецька перейшла з Film.ua на телеканал «Інтер» на посаду директора з виробництва. Однак через повернення на «Інтер» Володимира Зеленського на посаду генерального продюсера пані Липовецька залишила канал та почала створювати власний продакшн, а згодом стала генеральним продюсером телепрограм виробничої компанії холдингу «СТС Медіа» - Story First Production.

 

Володимир Зеленський залишив посаду генерального продюсера телеканалу «Інтер» із 3 вересня. Разом із ним з каналу пішли Сергій Шефір, Борис Шефір та Андрій Яковлєв.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10291
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Lisa
4150 дн. тому
И уже давно.
Lisa
4150 дн. тому
Только Квасова не директор продакшнa Актив Вижн
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду