Алла Липовецька призначена генпродюсером продакшну «СТС Медіа»

28 Лютого 2012
10371
28 Лютого 2012
14:19

Алла Липовецька призначена генпродюсером продакшну «СТС Медіа»

10371
Алла Липовецька призначена генпродюсером продакшну «СТС Медіа»

Алла Липовецька стала генеральним продюсером телепрограм виробничої компанії холдингу «СТС Медіа» - Story First Production. Цю інформацію сайту «Медіаняня» пані Липоцецька підтвердила «Детектор медіа».

 

«Я відповідатиму саме за виробництво телепрограм у компанії. Ми готуватимемо проекти для трьох телеканалів холдингу: СТС, "Перец" і "Домашний". У мене дуже гарна команда. До того ж, це канали, які мені цікаві», - зазначила пані Липовецька у коментарі «Детектор медіа».

 

За її словами, продакшном Mama's Film Production, який вона створювала, керуватиме Марина Квасова. Продакшн на сьогодні готує кілька пілотів та веде переговори з телеканалами.

 

Нагадаємо, восени минулого року Алла Липовецька пішла з Film.ua на телеканал «Інтер» на посаду директора з виробництва. Однак через повернення на «Інтер» Володимира Зеленського на посаду генерального продюсера пані Липовецька залишила канал та розпочала створювати власний продакшн.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10371
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Знайка
4441 дн. тому
Липовец подкрался незаметно.... Вот и СТС пришёл капец...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду