«Інтер» покаже серіал ISTIL про СБУ (ОНОВЛЕНО)

20 Грудня 2011
11770
20 Грудня 2011
13:52

«Інтер» покаже серіал ISTIL про СБУ (ОНОВЛЕНО)

11770
«Інтер» покаже серіал ISTIL про СБУ (ОНОВЛЕНО)

Телевізійний серіал-розслідування про роботу вітчизняних спецслужб «СБУ. Спецоперація» знімається продакшн-компанією ISTIL Studios на замовлення телеканалу «Інтер». В ефірі він з'явиться навесні 2012 року. Про це повідомила прес-служба продакшну.

 

Як писала «Детектор медіа», роботу над серіалом ISTIL Studios розпочала влітку. Тоді генеральний продюсер продакшну Ольга Герасим'юк розповідала, що це буде докудрама, а режисером пілоту став Карім Шахір.

 

Зйомки для «Інтера» розпочалися 17 грудня. Тепер це ігровий фільм, а режисером став Андрій Нестеренко.

 

Сценаристом серіалу стала Олена Зерняк, (серед останніх проектів - робота в серіалах «Жіночий лікар» та «Сусіди»), оператор-постановник - Костянтин Воробйов (телероман «Тільки кохання», документально-художні фільми із циклу «Точка неповернення» (НТВ), «Війна проти своїх» (НТВ), виконавчий продюсер - Роман Ткаченко.

 

На запитання ТК в ISTIL Studios уточнили, що «в серіалі герої говоритимуть українською та російською мовами, як це відбувається в реальному житті».

 

«СБУ. Спецоперація» - це фільм про роботу вітчизняних спецслужб. В основі сюжету кожної серії - «реальні події, що мали місце в Україні, події, досі невідомі громадськості, які загрожували життю та безпеці громадян і цілої країни. Кожна серія містить у собі закручену інтригу, в якій майже немає художнього вимислу, бо все це відбувалося насправді», - йдеться у повідомленні.

 

За словами виконавчого продюсера Романа Ткаченка, події фільму розгортатимуться не в абстрактних умовних локаціях, а у впізнаваних вітчизняному глядачеві місцях по всій Україні.

 

«Головні герої картини - працівники спецслужби, у них різні офіцерські звання, життєвий досвід, дехто має урядові нагороди і відзнаки. Цікаві їхні характери й стосунки, вони не ідеалізовані персонажі, а цілком живі й знайомі люди», - зазначається у повідомленні.

 

Головні ролі виконують Олександр Суворов (підполковник СБУ, слідчий Андрій Кириленко), Тетяна Коновалова (старший лейтенант, експерт-криміналіст Таня Теліга), В'ячеслав Довженко (капітан СБУ, оперативний співробітник Олег Бойко).

 

Як відомо, телеканал «Інтер» належить голові Служби безпеки України Валерію Хорошковському.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11770
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Влад
4511 дн. тому
Ревность взыграла к мвд? Решили Стогния переплюнуть. прям война силовиков какая-то! Может хоть так научатся снимать украинское кино)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду