Нові надбання Нового каналу – Алла Липовецька і «Фабрика зірок»

5 Березня 2007
10039
5 Березня 2007
12:52

Нові надбання Нового каналу – Алла Липовецька і «Фабрика зірок»

10039
Нові надбання Нового каналу – Алла Липовецька і «Фабрика зірок»

Новий канал придбав нідерландський формат корпорації «Endemol international B.V., Hilversum, Holland» «Фабрика зірок». Про це «ТК» повідомила головний продюсер каналу Оксана Панасівська.

 

Генеральним продюсером української адаптації формату стала Ірина Лисенко, головним продюсером - Оксана Панасівська, виконавчим продюсером - Алла Липовецька. Донедавна пані Липовецька була продюсером розважальних програм каналу ICTV і реалізувала формат «Фабрика краси». «Фабрику зірок» вже сьомий сезон вдало виробляє російський Перший канал.  

 

«Для нас неймовірною удачею є те, що ми встигли купити цей проект», - наголосила Оксана Панасівська. За її словами, крім Нового, на формат були інші претенденти. Ціну, яку каналу довелось заплатити за «Фабрику зірок», пані Панасівська не назвала, однак зазначила, що це найдорожчий розважальний проект на українському телебаченні – навіть дорожчий за «Танці з зірками».

 

Робота над проектом уже триває. «Алла Липовецька зараз працює над формуванням робочої групи. Вже є принципова згода Юрія Нікітіна, який має стати музичним продюсером проекту. Спершу ми організуємо кастинги виконавців по всій країні, впорядкуємо приміщення. З літа почнуться прямі ефіри, а восени – концертні програми, що транслюватимуться щотижня на вихідних. Також протягом тижня виходитимуть щоденники «Фабрики зірок», а гала-концерт запланований на 31 грудня. По завершенні проекту сподіваємось на його продовження», - розповіла Оксана Панасівська. На її думку, в тому, що проект асоціюватиметься з «інтерівським» «Шансом», немає нічого страшного, адже «Шанс» «менший за масштабами, ніж «Фабрика». Він є наслідком народного голосування на Майдані – це така любительська розвага; а у «Фабрики зірок» буде професійне журі і масштабні кастинги. Переможців обов’язково розкручуватимуть і робитимуть із них зірок, справжніх професійних співаків…».

 

Незабаром Новий канал планує розпочати зйомки власного серіалу – можливо, навіть не одного. Детальніше про це генпродюсер каналу обіцяє розповісти наступного тижня.

 

Наталія Данькова, «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10039
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду