«1+1» запустив безкоштовну газету про «Київ вечірній» – як «Інтер»

8 Листопада 2012
8513
8 Листопада 2012
12:10

«1+1» запустив безкоштовну газету про «Київ вечірній» – як «Інтер»

8513
«1+1» запустив безкоштовну газету про «Київ вечірній» – як «Інтер»

Продакшн-компанія «Студія Квартал-95» і телеканал «1+1» випустять газету «Дев'яностоп'ятниця». По це повідомляє прес-служба каналу.

 

Газета розповсюджуватиметься безкоштовно біля 10 найбільших станцій метрополітену у Києві: «Вокзальна», «Лісова», «Петрівка», «Лівобережна», «Дарниця», «Мінська», «Академмістечко», «Лук'янівська», «Чернігівська» та «Контрактова площа».

 

Перший випуск вийде 9 листопада. Її роздаватимуть із 7:00 до 10:00 та з 16:00 до 19:00. Також газету можна буде скачати в п'ятницю ввечері на сайті «1+1».

 

«У першому випуску читачі дізнаються, хто навчив Сергія Звєрєва в дитинстві матірним віршам. А також прочитають інтерв'ю з ведучим "Вечірнього Києва" Валерієм Жидковим, який розповість, чому його шанувальниці не закидають його трусиками і як реагують зіркові гості на жарти артистів "Студії Квартал-95"», - йдеться в повідомленні каналу.

 

 


 

 

Раніше газету «Вечерка» про «Київ вечірній» випускала піар-служба каналу «Інтер», на якому виходило це шоу. У газеті виходили інтерв'ю із зірками, цікавинки про їхні біографії, інтерактивні конкурси, гороскоп, рубрики «запитання - відповіді» тощо. Видання виходило щотижня накладом 100 тис. копій і розповсюджувалось безкоштовно у великих містах у метро, на авто- та залізничних вокзалах тощо. А також шляхом direct mail.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8513
Читайте також
23.03.2012 13:50
Наталія Данькова
46 333
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
бадум
4175 дн. тому
а треба вам те лайно?
maxs
4184 дн. тому
Где ее скачать? Я не найду
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду