detector.media
15.11.2012 13:01
Алла Липовецька призначена на посаду директора з виробництва телеканалу «Інтер»
Алла Липовецька призначена на посаду директора з виробництва телеканалу «Інтер»
Вона повернулась на цю посаду після того, як Володимир Зеленський перестав бути генеральним продюсером «Інтера»

Телеканал «Інтер» підтвердив призначення Алли Липовецької на посаду директора з виробництва Приватного акціонерного товариства «​​Телеканал «Інтер». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

На цій посаді  пані Липовецька відповідатиме за власне телевізійне виробництво каналу і його програмну політику.

 

Також, за цією інформацією, директором «07 продакшн» призначена екс-директор продакшину Activ Vision Марина Квасова, а  головним режисером «07 продакшн» став Андрій Нестеренко.

 

Пан Нестеренко тривалий час працював на «1+1», де обіймав посади  головного режисера «Плюсів», керівника промодепартаменту та режисера відділу науково-публіцистичних программ. У2010 році він звільнився і надалі співпрацював з різними продакшинами. Зокрема, був режисером серіалу-розслідування «СБУ. Спецоперація», знятого ISTIL Studios на замовлення «Інтера».

 

«Детектор медіа» з посиланням на власні джерела вже повідомляла  про те, що генеральний продюсер телепрограм російської компанії Story First Production Алла Липовецька займе одну з керівних посад телеканалу «Інтер» та куруватиме власне виробництво каналу. За інформацією джерел, пані Липовецька розпочала роботу на каналі 12 листопада.

 

Нагадаємо,  восени минулого року Алла Липовецька перейшла з Film.ua на телеканал «Інтер» на посаду директора з виробництва. Однак через повернення на «Інтер» Володимира Зеленського на посаду генерального продюсера пані Липовецька залишила канал та почала створювати власний продакшн, а згодом стала генеральним продюсером телепрограм виробничої компанії холдингу «СТС Медіа» - Story First Production.

 

Володимир Зеленський залишив посаду генерального продюсера телеканалу «Інтер» із 3 вересня. Разом із ним з каналу пішли Сергій Шефір, Борис Шефір та Андрій Яковлєв.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY