Бюджет витратив півтора мільйона, аби Янукович міг дивитися ТВі в своїх резиденціях

14 Листопада 2012
7036
14 Листопада 2012
11:42

Бюджет витратив півтора мільйона, аби Янукович міг дивитися ТВі в своїх резиденціях

7036
Для резиденцій Віктора Януковича в Криму за півтора мільйона гривень купили три цифрові телестанції
Бюджет витратив півтора мільйона, аби Янукович міг дивитися ТВі в своїх резиденціях

Головне управління санаторно-курортних закладів  у Автономній республіці Крим Державного Управління справами уклало угоду з ТОВ «НВК «Ромсат» на придбання трьох головних цифрових телевізійних станцій на суму 1,53 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель», пише сайт «Наші гроші».

 

Угода була укладена 7 листопада за результатами тендеру.

 

До складу кожної з станцій входить антенний пост із необхідним комплектом супутникових і ефірних антен, включаючи антенні LNB-конвертери, кабелі та інженерне устаткування. Придбані станції мають забезпечувати прийому аналогових і цифрових телевізійних каналів, та передачу сигналу через  ВОЛЗ у віддалені будівлі.

 

В конкурсній документації опубліковано перелік 47 телеканалів, які мають транслюватись за допомогою придбаних станцій. До цього переліку входить і ТВі,  від трансляції якого відмовилась низка кабельних операторів у  багатьох регіонах України.

 

Також Головне управління санаторно-курортних закладів в АР Крим ДУСі 25 жовтня відмінило свій тендер на монтаж телестанцій в смт. Форос, смт. Масандра і  «Діброва-2» (територія Кримського природного заповідника) через відсутність конкурсних пропозицій.

 

Головне управління санаторно-курортних закладів в АР Крим ДУСі після перемоги Віктора Януковича на президентських виборах в 2010 році провело низку тендерів на реконструкцію державних резиденцій у Криму на загальну суму 380,97 млн грн. Окрім цього управління придбало спортивний інвентар, меблі, столовий посуд, текстильні вироби та освітлювальне устаткування на 10,97 млн грн., автомобіль швидкої допомоги Mercedes-Benz Sprinter за 1,94 млн грн.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7036
Читайте також
19.09.2012 11:11
Сергій Лещенко, «Українська правда»
26 357
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
boss
4183 дн. тому
" Скажи мне на что ты тратишь деньги , и я скажу тебе , ГДЕ ТЫ ИХ БЕРЁШЬ !"
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду