Віталій Портников став президентом ТВі (ДОПОВНЕНО)

27 Листопада 2012
8302
27 Листопада 2012
16:47

Віталій Портников став президентом ТВі (ДОПОВНЕНО)

8302
Генеральним директором замість Миколи Княжицького призначена Наталія Катеринчук
Віталій Портников став президентом ТВі (ДОПОВНЕНО)

Президентом телеканалу ТВі (телекомпанія «Телерадіосвіт») став Віталій Портников. Про це повідомляє прес-служба  каналу.

 

Заступник генерального директора ТВі Наталія Катеринчук стане генеральним директором. Раніше цю посаду обіймав Микола Княжицький, якого було обрано народним депутатом.

 

У свою чергу Микола Княжицький став головою редакційної ради на громадських засадах. Таке рішення прийняла редакційна рада каналу.

 

Окрім пана Княжицького до редакційної ради каналу входять:  Віталій Портников, Наталія Катеринчук, Артем Шевченко, Мирослав Маринович, Адам Міхнік, Мартін Войцеховський, Ладіслав Снопко.

 

Віталій Портников у коментарі «Телекритиці» зазначив, що посада президента ТВі введена, аби підкреслити, що редакційна політика каналу не зміниться через обрання Миколи Княжицького народним депутатом. «Президент - це посада презентаційна, яка буде  свідчити про незмінність нашої редакційної лінії і буде гарантом незалежності самого колективу та посередником між редакційним колективом, генеральним директором та редакційною радою каналу», - пояснив пан Портников.

 

Натомість новий гендиректор Наталія Катеринчук має, на його думку, зосередитись на «практичних питаннях роботи каналу».

 

Як президент ТВі, Віталій Портников планує насамперед визначитись із тим, як канал працюватиме найближчим часом. «Адже після тієї кількості відключень, яку ми зазнали у передвиборчий період, нам потрібно досить серйозно попрацювати, щоб зберегти наші творчі, телевізійні надбання та залишитись каналом, здатним бути  підприємством. Тому, що телебачення - це не соціальна мережа, це бізнес. І з цієї точки зору і президент, і генеральний директор, і редакційна рада випрацьовуватимуть найбільш точну та найбільш реалістичну лінію поведінки», - сказав він.

 

Про те, як зміниться формат каналу, пан Портников обіцяє розповісти у найближчі тижні.  Однак. при цьому він наголошує, що основні політичні програми в ефірі залишаться.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8302
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Raw
4178 дн. тому
ТVi тепер чекаэ доля газети 24. Памятаєте така була?
Сергій Гузь
4178 дн. тому
А що, на каналі ТВі законодавство вже не працює, і в редакційну раду не треба обирати половину представників від журналістів?
Darek
4178 дн. тому
Вот это понимаю творческая команда! Не здавайтесь вы наш общественный канал. Вообще, молодцы все, но киевляне первыми вышли на поддержку ТВ, а потом на выборах показали, как надо глосовать. Пожалуйста пригласите в Редакционный совет наше достояние - Макарова, Бурмаку, Кипиани, а также мировых авторитетов Фридмана, Льосу, Гессе, Рубини, Закария. Только умные головы вместе найдут лучшее развитие. Удачи!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду