«Радіо Свобода»: Підхід до преси президента Януковича після виступу в ООН було скасовано «з невідомих причин»

28 Вересня 2012
5039
28 Вересня 2012
17:07

«Радіо Свобода»: Підхід до преси президента Януковича після виступу в ООН було скасовано «з невідомих причин»

5039
Підхід був запланований на ранок 26 вересня, а не 25 вересня.
«Радіо Свобода»: Підхід до преси президента Януковича після виступу в ООН було скасовано «з невідомих причин»

Прес-офіс секретаріату ООН підтвердив, що підхід до преси президента Віктора Януковича було скасовано «в останню хвилину з невідомих причин». Про це йдеться в документі, який надіслали на прохання «Радіо Свобода».

 

Підхід був запланований на ранок 26 вересня, а не 25 вересня, як стверджує прес-служба президента.

 

 

На підтвердження цієї інформації прес-офіс секретаріату ООН надіслав свій розклад прес-конференцій та брифінгів на 26 вересня, згідно з яким президент Віктор Янукович мав виступати о 10:15 місцевого часу.

«Скасування підходу до преси після виступу президента Януковича викликало здивування західних журналістів, які не були запрошені на його виступ перед українськими журналістами напередодні, і готувалися поставити йому запитання після його виступу на Генеральній Асамблеї ООН», - зазначає інтернет-видання.

 

Раніше прес-служба президента заявляла, що інформація про скасування прес-конференції «не відповідає дійсності». «Програмою робочого візиту президента Януковича до США був передбачений підхід до представників українських ЗМІ у вівторок, 25 вересня. Про захід було повідомлено усіх представників ЗМІ, які акредитувалися у прес-службі АПУ для висвітлення робочого візиту Глави держави, - зазначали в прес-службі. - Підхід відбувся у запланований час, про що свідчить вихід відповідних новин у низці ЗМІ. Жодних інших прес-конференцій президента України у Нью-Йорку програмою візиту не передбачалося», - йшлося у повідомленні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5039
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду